Ciolacu, către Barna: „La ultima moţiune eraţi alături de Cîţu şi v-au căzut ochelarii, azi sper să nu vă cadă şi bilele de vot“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Inquam Photos
Foto Inquam Photos

În discursul susţinut în Parlament, pe tema moţiunii de cenzură pentru demiterea guvernului Cîţu, Marcel Ciolacu a criticat şi USR, partid care a anunţat că va vota moţiunea PSD. „Sper că sunteţi de acord, domnule Barna! La ultima moţiune, eraţi alături de domnul Cîţu. Şi v-au căzut ochelarii. Astăzi sper să nu vă cadă şi bilele!”, a spus Ciolacu

 „Mă uit la domnul Barna: aveţi şansa să vă spălaţi azi păcatele! Aveţi şansa să recunoaşteţi în faţa românilor că aţi fost părtaşi la acest dezastru. Aţi distrus România cot la cot cu PNL timp de 9 luni de zile!

Dacă regretaţi cu adevărat, votaţi la vedere moţiunea de cenzură a PSD! Trebuie să trimitem acasă acest guvern iraţional şi iresponsabil. Trebuie să salvăm România de un guvern care a devenit un pericol la adresa cetăţenilor săi”, i-a transmis Ciolacu fostului vicepremier.

Texul moţiunii PSD cuprinde şi critici privind guvernarea PNL-USR-UDMR, însă partidul condus de Dacian Cioloş a anunţat că va vota pentru demiterea guvernului, motivând că principalul obiectiv este schimbarea premierului.

Critici la adresa USR s-au regăsit şi în discursul premierului Florin Cîţu, vizat de moţiune.

Parlamentarii USR, AUR şi PSD au anunţat că vor vota la vedere pentru demiterea guvernului.

Citeşte şi:

Preşedintele PSD numeşte PNL „hoit politic”: „Florine, Superman, ai căzut în cap. Ai eşuat big time“

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite