Dancă anunţă că a fost revocat din funcţia de purtător de cuvânt al PNL: Ţara este în haos şi prioritatea groparilor PNL-Cîţu este epurarea susţinătorilor lui Orban

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionel Danca FOTO Facebook Ionel Danca
Ionel Danca FOTO Facebook Ionel Danca

Deputatul liberal Ionel Dancă a transmis într-un mesaj pe Facebook că în timp ce  ”ţara este în haos” şi „Guvernul cade”, „prioritatea groparilor PNL-Citu este epurarea susţinătorilor lui Ludovic Orban din toate pozitiile”.

„Ţara este în haos, Guvernul cade şi prioritatea groparilor PNL-Citu este epurarea susţinătorilor lui Ludovic Orban din toate pozitiile. Astăzi, am primit decizia noului BEx, din data de 4 octombrie a.c., prin care am fost revocat din funcţia de Purtător de cuvânt al Partidului Naţional Liberal”, scrie Ionel Dancă pe Facebook. 

Deputatul a mai completat: „Sunt mândru de toată munca făcută pentru Partidul Naţional Liberal în aceşti 4 ani de bătălii politice grele şi de campanii electorale de succes, alături de Ludovic Orban şi de miile de membri PNL, cu sprijinul colegilor din Departamentul de Comunicare, coordonat de colegul Andi Manciu, fără de care cu greu aş fi reuşit să-mi onorez această responsabilitate, încredinţată în 2017, prin votul colegilor din Biroul executiv PNL de atunci, la propunerea Preşedintelui Ludovic Orban”.  

Ionel Dancă mai scrie că „din păcate, pentru speranţele românilor care au crezut si mai cred încă în noi, toată munca noastră politică grea din aceşti ani a fost făcută praf de un grup de impostori care au preluat ostil conducerea PNL. Vă mulţumesc pentru incredere şi sustinere, dragi liberali adevăraţi! Sunt şi voi rămâne un liberal convins, nu penelist”. 

Citeşte şi: LIVE VIDEO Parlamentul dezbate moţiunea pentru demiterea lui Cîţu. Liberalii din echipa Orban nu vor fi în sală

   

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite