Ciolacu a vizitat Moscheea Sultan Al Nahyan Sheikh Zayed Bin din Abu Dhabi. Ce dar simbolic a primit FOTO, VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Marcel Ciolacu a vizitat, vineri, Moscheea Sultan Al Nahyan Sheikh Zayed Bin din Abu Dhabi, în cadrul vizitei sale în Emiratele Arabe Unite. Prim-ministrul a primit în dar un album de artă cu fotografii care prezintă moscheea, și a oferit printre altele un album de vinil cu poezii ale poetului naţional Mihai Eminescu, o medalie omagială şi o ediţie caligrafică a capodoperei poetice Luceafărul - carte de buzunar.

Şeful Executivului a făcut vineri un tur al moscheii Sultan Al Nahyan Sheikh Zayed Bin din Abu Dhabi, şi a primit o serie de explicaţii din partea directorului general al Sheihk Zayed Grand Mosque Center, dr. Yousif Abdallah Alobaidli, cu privire la istoricul clădirii şi însemnătatea lăcaşului de cult în regiune pentru credincioşii musulmani.

Din datele oferite de gazde rezultă că în primul trimestru al anului 20.000 de români au vizitat Moscheea Sultan Al Nahyan Sheikh Zayed Bin din Abu Dhabi, conform Agerpres.  

La finalul vizitei, premierului i-a fost oferit un cadou simbolic, un album de artă cu fotografii care prezintă povestea realizării moscheii.

Şeful Executivului a oferit, la rândul său, o plachetă de bronz cu Palatul Victoria, sediul Guvernului de la Bucureşti, certificată de Monetăria Statului şi o casetă omagială "Dulce Românie" cu un album de vinil cu poezii ale poetului naţional Mihai Eminescu, o medalie omagială Eminescu şi o ediţie caligrafică a capodoperei poetice Luceafărul - carte de buzunar.

În vizita la Moscheea Sultan Al Nahyan Sheikh Zayed Bin, premierul a fost însoţit de miniştri şi alţi oficiali din delegaţia oficială care-l însoţesc la Abu Dhabi.  

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite