Gluma neinspirată făcută de Iohannis cu privire la greva din învățământ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Președintele României, aflat într-o vizită oficială la Sibiu, a făcut o glumă referitoare la greva din învățământ. Iohannis le-a transmis elevilor cu care s-a întâlnit că există și părți bune ale grevei, mai exact un program de voie și poze cu doi șefi de stat.

Klaus Iohannis, președintele României FOTO: Presidency
Klaus Iohannis, președintele României FOTO: Presidency

„Facem o poză?... Stați așa să nu fiți în spate.... Vă doresc o zi frumoasă! Vedeți că până și greva are ceva avantaje”, le-a spus Klaus Iohannis elevilor soției sale, potrivit Digi24.

Gluma a fost făcută în timp ce președintele României și președintele Germaniei au făcut o poză cu Carmen Iohannis și elevii acesteia.

Klaus Iohannis și președintele Germaniei se află astăzi, joi, într-o vizită oficială în municipiul Sibiu. Cei doi oficiali au avut întâlniri cu reprezentanții oficialităților locale și comunitatea germană din zonă. 

La finalul întâlnirii cu reprezentanții comunității germane din România, cei doi șefi de stat au făcut poze cu elevii primei doamne a României. Potrivit sursei citate, Carmen Iohannis este dirigintă la o clasă a IX-a la Colegiul Gheorghe Lazăr din Sibiu, aflat în imediată apropiere a sediului FDGR.

Totodată, președintele României a efectuat astăzi o vizită și la Colegiul Național „Samuel von Brukethal”, liceul la care a predat înainte de a fi ales președinte.

Carmen Iohannis nu intră în grevă

Carmen Iohannis nu se alătură colegilor din cadrul Colegiului „Gheorghe Lazăr” din Sibiu și nu a intrat în grevă în această săptămână. Soția președintelui nu este membră de sindicat și nici nu a semnat lista, potrivit Digi24.

Prima doamnă a României s-a prezentat la ore luni, 22 mai, în ciuda faptului că restul profesorilor din cadrul Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu au decis să intre în grevă. Carmen Iohannis a susținut în această săptămână ore online.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite