Călin Georgescu anunţă „suspendarea discuţiilor privind preşedinţia de onoare” a AUR: „Am convenit de comun acord cu George Simion”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Călin Georgescu suspendă discuţiile privind preşedinţia de onoare a AUR FOTO Arhivă Facebook
Călin Georgescu suspendă discuţiile privind preşedinţia de onoare a AUR FOTO Arhivă Facebook

Călin Georgescu a anunţat că a decis suspendarea oricăror discuţii cu AUR despre preşedinţia de onoare a acestui partid, dar şi a discuţiilor despre propunerea sa ca premier din partea acestei formaţiuni. Dialogul a fost purtat cu George Simion, copreşedinte AUR, a mai menţionat Georgescu.

„După propunerea de a fi preşedinte de onoare al partidului AUR au fost făcute numeroase speculaţii şi comentarii publice, unele sugerând că doresc să generez dezbinare şi să stârnesc conflicte. Crezul meu şi sensul vieţii mele este şi va rămâne întotdeauna unitatea tuturor românilor sub acelaşi steag al binelui (...) Am convenit de comun acord cu domnul George Simion, copreşedinte al AUR, suspendarea oricăror discuţii pe tema preşedinţiei de onoare sau a oricărei nominalizări, dar rămân deschis, întotdeauna, pentru orice soluţie, care să ajute ţara noastră”, a precizat, într-un comunicat transmis pe YouTube, Călin Georgescu. 

Fosta propunere de premier a Alianţei pentru Unirea Românilor a mai subliniat că nu vrea funcţii şi că va urmări canalizarea energiei pentru „interesul naţional”. „Suntem amândoi oameni de onoare, iar drumul nostru politic va urmări acelaşi ideal: binele României. Intenţionez prin această decizie să elimin cauza oricărei tulburări şi să ne canalizăm energiile într-o singură direcţie: interesul naţional. Nu m-am autopropus pentru nicio funcţie, nici cea de preşedinte de onoare, nici cea de premier, şi nici nu am solicitat cuiva să o facă în numele meu. Nu sunt interesat de funcţii”, a mai afirmat Călin Georgescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite