Burduja anunță că ar putea candida la Primăria Sectorului 1: Ca președinte al filialei, am datoria să-mi asum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Șeful PNL Sector 1 asusținut la Prima TV că nu o va mai susține pe Clotilde Armand la conducerea primăriei de sector, afirmând că o posibilă candidatură a sa reprezintă o variantă pe masa de discuții a filialei liberale.

Șeful PNL Sector 1 afirmă că ar putea candida pentru conducerea primăriei FOTO Arhivă
Șeful PNL Sector 1 afirmă că ar putea candida pentru conducerea primăriei FOTO Arhivă

Sebastian Burduja, preşedintele PNL Sector 1, a afirmat, în cadrul emisiunii Insider Politic, la Prima TV, că nu o va mai susține pe Clotilde Armand pentru conducerea primăriei

Întrebat dacă va candida pentru primăria Sectorului 1 la alegerile din 2024, ministrul a răspuns că este „o variantă”.

„Ca preşedinte al PNL Sector 1, am datoria să-mi asum, în momentul în care PNL va decide în acest sens. În general, orice preşedinte de filială trebuie să-şi asume, nu să caute un loc călduţ pe o listă de parlamentare. Eşti preşedinte de filială, du-te şi te luptă pentru votul cetăţenilor”, a îndemnat Burduja.

Totodată, ministrul a subliniat că „perspectiva mea e că PNL trebuie să aibă candidaţi propriii la toate primăriile de sector şi la Primăria Generală”

În cadrul inerviului, ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a mai afirmat, potrivit News, că a participat la referendumul pentru familia tradițională. Liberalul a omis însă să spună ce a votat, subliind că respectă toți românii care au avut altă opțiune. Tema a fost reaprinsă în spațiul public în urma unui scandal izbucnit în jurul USR, șeful PNL afirmând că liberalii pot să aibă propria opinie, formațiunea fiind una democratică.

„Am fost la acel referendum. (...) Mi-am exprimat o opţiune. Îi respect pe toţi românii care au avut o altă opţiune şi cred că este un lucru corect ca pe toate aceste chestiuni sensibile să întrebăm românii ce îşi doresc, cum văd acest stat, cum percep diversele articole din Constituţie”, a spus ministrul Sebastian Burduja, potrivit News.

Întrebat dacă este de acord că referendumul a fost o temă a fostului președinte PSD, Liviu Dragnea, ministrul a subliniat că nu a perceput lucrurile în felul acesta.

Totodată, ministrul a mai afirmat că modificarea propusă în cadrul referendumului pentru redefinirea familiei nu a vizat „articolul 26, cel care garantează practic viaţa privată şi faptul că statul nu intervine în viaţa privată a românilor. Şi ăsta e un lucru important”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite