Bode, despre alegerile din 2024: Trebuie să avem răspunsuri la îngrijorările legitime ale oamenilor

0
Publicat:

Secretarul general al PNL a participat la regională OFL Nord-Vest, ocazie cu care a fost abordată și modalitatea în care vor fi abordate provocările electorale din 2024. Bode susține că lupta politica se va intensifica în perioada următoare și că trebuie acționat ferm împotriva curentelor extremiste.

Lucian Bode, secretarul general al PNL FOTO: Profimedia
Lucian Bode, secretarul general al PNL FOTO: Profimedia

„În lunile care vor urma, lupta politică se va intensifica. Trebuie să acționăm ferm și argumentat pentru a nu lăsa curentele extremiste și populiste să câștige teren și să contamineze viața publică cu minciuni sau, mai grav, să-si impună agenda dictată punct cu punct de la Est de noi”, a transmis secretarul general al PNL, într-o postare pe Facebook.

Lucian Bode a punctat că în perspectiva alegerilor de anul viitor, partidul trebuie să genereze „cât mai multe inițiative ancorate în realitățile momentului și să avem răspunsuri la îngrijorările legitime ale oamenilor”.

„Trebuie să avem încredere în forțele proprii și în dorința românilor de a fi alături de Occident, acolo unde este locul României”, a subliniat liberalul.

Secretarul general al PNL a participat la regionala OFL Nord Vest, unde au fost discutate teme de actualitate și modul de abordare al provocărilor electorale din 2024.

„Organizația femeilor liberale promovează proiecte importante pentru comunități, unul dintre acestea fiind lansarea în dezbatere a inițiativei legislative care vizează protejarea copiilor de pericolele din mediul online, îndeosebi cele de pe platformele de socializare”, subliniază acesta.

Lucian Bode a făcut referire și la campania „Protejăm viitorul”, care, potrivit acestuia, trebuie să ajungă în fiecare oraș, casă și familie.

„Într-o lume în care tehnologia și mediul online au devenit omniprezente, ne dorim un mediu sigur pentru copiii și tinerii noștri. Acest proiect nu limitează drepturile și libertățile copiilor, ci propune o abordare proactivă a provocărilor din mediul online la adresa dezvoltării sănătoase a acestora. Pentru Partidul Național Liberal, crearea condițiilor pentru bunăstarea familiilor din România prin realizarea echilibrului prin politici pro-familie, de sprijin și protejare a acestora, reprezintă baza pentru dezvoltarea armonioasă a societății”, a precizat liberalul pe Facebook.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite