Blaga o invită pe Udrea la negocieri. Udrea: „Rămân în partid, dar nu voi face parte din conducere"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Confruntarea dintre Vasile Blaga şi Elena Udrea continuă Foto: Adevărul
Confruntarea dintre Vasile Blaga şi Elena Udrea continuă Foto: Adevărul

Vasile Blaga o invită pe Elena Udrea la negocieri pentru alegerea Biroului Permanent Naţional, a anunţat europarlamentarul Theodor Stolojan. Elena Udrea a explicat că nu va negocia încrederea susţinătorilor săi.

„Am avut ieri o întâlnire cu preşedintele Blaga mai mulţi şi domnul Blaga a spus că o invită pe doamna Udrea la o discuţie în vederea pregătirii alegerii BPN peste două săptămâni“, a explicat Stolojan.

Stolojan, unul din susţinătorii lui Vasile Blaga, a cerut taberei Udrea să renunţe la mesajele despre fraudarea votului la Convenţia Naţională.

„Noi aşteptăm din partea doamnei Udrea şi a susţinătorilor domniei sale încetarea agitaţiei mediatice pe care o face. Comisia de organizare şi-a încetat activitatea, a dat răspunsul la toate contestaţiile care i-au fost adresate, din acest moment lupta, competiţia politică pentru alegerea preşedintelui PDL a încetat“  , a afirmat Stolojan.

În schimb, Elena Udrea a replicat că nu poate negocia încrederea a 50% din partid.

„Nu pot să fiu într-o negociere cu cei care au reprezentat moţiunea lui Vasile Blaga pentru că eu nu pot să negociez încrederea a mai mult de jumătate din partid în moţiunea cu care am venit în faţa lor şi nu pot să negociez dorinţa a mai mult de jumătate de partid de schimbare.“, a explicat Udrea.

Ea a anunţat că nu acceptă nicio funcţie în Biroul Permanent Naţional al PDL.

Udrea  a adăugat că va rămâne în formaţiunea democrat-liberală alături de echipa sa şi va continua să facă opoziţie şi să lupte cu USL, aşa cum ar trebui să facă întreg partidul.

Echipa Elenei Udrea va depune, astăzi, o nouă contestaţie refeeritoare la neregulile care s-ar fi înregistrat la Convenţia Naţională a partidului de sâmbătă.



 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite