Băsescu, rafală de jigniri pentru Orban: Rebut politic, gogoşar incompetent care a ajuns şi prim-ministru al României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Băsescu
Traian Băsescu

Întrebat dacă PMP ar face alianţă cu PNL şi chiar UDMR după alegerile parlamentare, Traian Băsescu a răspuns că nu mai crede în acest „rebut politic” care se numeşte Ludovic Orban. Candidatul PMP la Primăria Capitalei a adăugat că nimeni nu îl mai crede pe acest „gogoşar incompetent” care a devenit şi premier.

„Cât pot să mai cred în acest rebut politic care se numeşte Ludovic Orban, când ne-a pus într-o situaţie incredibilă – cu o săptămână înainte de expirarea dreptului de a depune liste, domnul Orban ne-a anunţat că ei merg singuri cu USR şi ne-au pus într-o situaţie extrem de dificilă? Cum să cred eu că Orban va mai vrea o alianţă. Ba cred că Orban va fi ultimul în care PMP să creadă. Deci nu îl crede nimeni pe acest gogoşar incompetent care a ajuns şi prim-ministru al României”, a declarat Traian Băsescu, întrebat sâmbătă la prezentarea programului pentru Primăria Capitalei dacă PMP ar face alianţă cu PNL după alegerile parlamentare din 6 decembrie. 

Candidatul PMP la Primăria Capitalei, Traian Băsescu, exclude posibilitatea de a se retrage din cursă pentru a facilita victoria lui Nicuşor Dan în faţa Gabrielei Firea. În acest moment, Nicuşor Dan şi Gabriela Firea sunt umăr la umăr, în timp ce Traian Băsescu este cotat la 10%.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite