Traian Băsescu exclude retragerea din cursă în favoarea lui Nicuşor Dan: Nu sunt geambaş de voturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Băsescu candidează pentru Primăria Capitalei
Traian Băsescu candidează pentru Primăria Capitalei

Candidatul PMP la Primăria Capitalei, Traian Băsescu, exclude posibilitatea de a se retrage din cursă pentru a facilita victoria lui Nicuşor Dan în faţa Gabrielei Firea. În acest moment, Nicuşor Dan şi Gabriela Firea sunt umăr la umăr, în timp ce Traian Băsescu este cotat la 10%.

Adevărul: Nicuşor Dan are un avans infim în faţa Gabrielei Firea. Luaţi în calcul să vă retrageţi pe final de campanie şi să le cereţi votanţilor dvs să pună ştampila pe Nicuor Dan, astfel încât dreapta să învingă PSD în Capitală?
Traian Băsescu: Nu sunt geambaş de voturi. De când mă ştiu în politică, am luptat pentru fiecare vot. Iar acum lupt pentru că Alianţa PNL - USR ne-a împins la o candidatură individuală, ne-au scos din alianţă cu o săptămână înainte de depunerea listelor. Deci reţineţi: nu sunt geambaş de voturi: nici nu cumpăr, nici nu vând voturi. 

Deci nu vă retrageţi.
N-aţi înţeles? Cm să mă retrag? 

De ce credeţi că Gabriela Firea refuză o confruntare directă cu dvs şi cu Nicuşor Dan?
Dar nu numai Gabriela Firea refuză. La fel de laş este şi Nicuşor Dan. Şi el întoarce spatele la luptele politice. E cam tânăr, dar are toate cicatricele pe spate. Şi unul, şi altul sunt laşi, înşală bucureştenii prin refuzul de a participa la confruntări. Ei stau pe valul voturilor propriilor partide, fără să aibă soluţii mai credibile pentru creşterea calităţii vieţii decât am eu. În aceste condiţii, preferă să fugă. Pentru mine, amândoi sunt doi laşi care înşală electoratul din Bucureşti, electorat care se pregăteşte să cadă într-o mare capcană: se pregăteşte să dea un vot politic în loc să dea un vot pentru cel care poate schimba Bucureştiul. 

Politică


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri