Băsescu: Firea şi Nicuşor Dan sunt doi laşi care înşală electoratul din Capitală prin refuzul de a participa la confruntări directe. Stau pe valul partidelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traian Băsescu, candidatul PMP la Primăria Capitalei, i-a provocat pe Gabriela Firea şi Nicuşor Dan la o dezbatere electorală. ”Şi unul, şi altul sunt laşi, înşală bucureştenii prin refuzul de a participa la confruntări”, a spus fostul şef de stat.

Adevărul: De ce credeţi că Gabriela Firea refuză o confruntare directă cu dvs şi cu Nicuşor Dan?
Traian Băsescu: Dar nu numai Gabriela Firea refuză. La fel de laş este şi Nicuşor Dan. Şi el întoarce spatele la luptele politice. E cam tânăr, dar are toate cicatricele pe spate. Şi unul, şi altul sunt laşi, înşală bucureştenii prin refuzul de a participa la confruntări. Ei stau pe valul voturilor propriilor partide, fără să aibă soluţii mai credibile pentru creşterea calităţii vieţii decât am eu. În aceste condiţii, preferă să fugă. Pentru mine, amândoi sunt doi laşi care înşală electoratul din Bucureşti, electorat care se pregăteşte să cadă într-o mare capcană: se pregăteşte să dea un vot politic în loc să dea un vot pentru cel care poate schimba Bucureştiul. 

***

Candidatul PMP la Primăria Capitalei, Traian Băsescu, exclude posibilitatea de a se retrage din cursă pentru a facilita victoria lui Nicuşor Dan în faţa Gabrielei Firea. În acest moment, Nicuşor Dan şi Gabriela Firea sunt umăr la umăr, în timp ce Traian Băsescu este cotat la 10%.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite