Băsescu: PMP nu este PDL condus de cei care îl conduceau când s-a predat la liberali. PMP nu e de vânzare. E un partid care nu s-a băgat niciodată în alianţe murdare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos/Justinel Stavaru
FOTO Inquam Photos/Justinel Stavaru

Europarlamentarul Partidului Mişcarea Populară Traian Băsescu exclude ca PMP să fie absorbit de către PNL şi spune că partidul din care face parte nu este PDL-ul condus de cei care conduceau acest partid când "s-a predat" la liberali. Băsescu spune că PMP nu e de vânzare şi că acest partid nu s-a băgat niciodată în alianţe murdare.

Traian Băsescu a fost întrebat, duminică seara, la Digi 24, ce părere are despre zvonul că PMP va fi absorbit de PNL, spunând că este vorba de o dezinformare.

„Este o dezinformare pe care, din păcate, de timp îndelungat o tot lansează PNL, iar eu mă văd nevoit să spun public, dacă aţi pus întrebarea, că PMP nu este PDL condus de cei care îl conduceau la ora la care partidul s-a predat la liberali”, a afirmat Băsescu. 

Întrebat dacă se referă la Vasile Blaga, Traian Băsescu a răspuns: „Nu era singurul care conducea partidul, adică PMP-ul nu e de vânzare, ăsta e mesajul. Este un partid care creşte frumos, e un partid care nu s-a băgat niciodată în alianţe murdare, un partid care, micuţ şi fără resurse cum e, a reuşit să treacă de fiecare dată pragul şi în Parlamentul României şi de două ori la Parlamentul European. Este un partid care după părerea mea va creşte foarte frumos.”

El crede că liberalii au voturile PMP chiar dacă această formaţiune va fi sau nu la această guvernare. 

Băsescu crede că alianţa PMP-ului cu PNL este mai naturală şi că cea cu USR nu este. 

„Cu USR e mai puţin naturală a PMP-ului, dar cu liberalii e o alianţă naturală pe care eu îi încurajez pe cei care au rămas la partid să o menţină, dar ca alianţă şi exclus ca fuziune pentru că va veni şi ziua când se vor transfera procentele”, a precizat Traian Băsescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite