Barometrul vizibilităţii miniştrilor: Ciolacu, Bucura - Oprescu şi Boloş, pe primele locuri

0
Publicat:

Pe primul loc privind vizibilității membrilor Guvernului, este premierul Marcel Ciolacu, cu peste 30 de mii de mențiuni în presă scrisă și online, potrivit News. Șeful Executivului este urmat de ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, care a urcat de pe locul 11 pe locul 2. 

 Ministrul Muncii a urcat de pe locul 11 pe locul 2 FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Ministrul Muncii a urcat de pe locul 11 pe locul 2 FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Marcel Ciolacu are în noiembrie 32.267 de menţiuni în presa scrisă şi online, relatează News, vârfurile de vizibilitate fiind date de întâlnirea cu reprezentanţii Asociaţiei Române a Băncilor şi momentul anunţului privind faptul că nu vor crește comisioanele bancare, dar şi de momentul anunțului privind renunţarea la limitarea operaţiunilor cu numerar. 

Ministrul Muncii Simona Bucura Oprescu a urcat în ultima lună de pe locul 11 pe locul 2, pe fondul discuţiilor despre legea pensiilor.

Ministrul Finanţelor Marcel Boloş a coborât pe locul 3, având 4.380 de menţiuni, în timp ce ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, se menţine pe locul 4. Pe locul 5 este ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila, iar ministrul Energiei, Sebastian Burduja, este pe locu 6. Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, se află pe poziţia a 7. Plasat pe locul 13 în octombrie, ministrul Mediului, Mircea Fechet a ajuns pe locul 8, urmat de ministrul Proiectelor Europene Adrian Câciu, care a urcat şi el de pe locul 14 în octombrie. Ministrul de Interne Cătălin Predoiu este pe locul 10.

Primul în categoria miniştrilor care au între 1.000 şi 2.000 de menţiuni în presa scrisă şi online este ministrul de Externe, Luminţa Odobescu (1.550 de apariţii), care coboară o poziţie, urmat de ministrul Educaţiei, Ligia Deca, pe locul 12, ministrul Apărării, Angel Tîlvăr (1.305 apariţii), ministrul Dezvoltării, Adrian Veştea (1261 de menţiuni) şi ministrul Agriculturii, Florin Ionuţ Barbu, cu 1233 de menţiuni, mai indică sursa citată.

De asemenea, în luna noiembrie, cinci membri ai Cabinetului Ciolacu - ministrul Digitalizării, Bogdan Ivan, ministrul Culturii, Raluca Turcan, ministrul Economiei, Ştefan Radu Oprea, ministrul Familiei, Natalia Intotero şi viceprim-ministrul Marian Neacşu, fără portofoliu, au avut sub 1.000 de menţiuni.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite