Andrei Chiliman iese din nou la atac: „Au fost transferaţi 56 de membri în PNL Sector 1“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul liberal al Sectorului 1, Andrei Chiliman, acuză că au fost transferaţi 56 de membri în PNL Sector 1, între aceştia numărându-se europarlamentarul Ramona Mănescu şi secretarul general adjunct al Guvernului, Andreea Lambru.

„Ceea ce s-a întâmplat a fost un model tipic pentru ce înseamnă democraţie în partid pentru Crin Antonescu (...) A trimis 56 de turişti de partid în organizaţia Sectorului 1 pentru ca prin prezenţa lor în Delegaţia permanentă să înlocuiască voinţa membrilor organizaţiei cu voinţa lui Crin Antonescu. Arată exact că lui Antonescu nu-i pasă absolut deloc de muncă, de membri de partid, de cei care au lucrat pentru partid şi care în 2008 l-au scos şi pe dânsul senator în sectorul 1, că-şi bate joc de munca lor“, a susţinut Chiliman, acuzând faptul că liderul PNL, Crin Antonescu, foloseşte „cozi de topor“ pentru a-şi atinge obiectivele.

„Mă miră că domnul Antonescu nu l-a recomandat în lista respectivă şi pe prietenul lui, domnul Gigi Becali“, a susţinut, ironic, Chiliman.

De asemenea, deputatul PNL Ludovic Orban a afirmat că speră să fie o „stângăcie“ din partea conducerii PNL cauzată de o frică.

„Trebuie să fie foarte limpede, la acest Congres nu există o competiţie tensionată (...) nu înţeleg de ce trebuie să trăim aceste lucruri care nu sunt caracteristice PNL“, a susţinut Orban.

El a ţinut să-i transmită liderului interimar al filialei, Daniel Chiţoiu, şi „cerlolalţi care au venit ca o armată de ocupaţie la Sectorul 1, fără să fi pus o cărămidă în PNL, că există viaţă în PNL şi după domnul Antonescu“.

Mai mult, deputatul PNL Diana Tuşa a declarat că actuala conducere a filialei a decis să închidă sala de şedinţe a organizaţiei cu jumătate de oră înainte de ora la care trebuia să se desfăşoare şedinţa.

Conform statutului PNL, membri partidului cu funcţii de demnitate publică sunt delegaţi de drept care participă la Congresul PNL, alături de cei stabiliţi la nivelul delegaţiei permanente a fiecărei filiale.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite