Alin Nica anunță că va candida la CJ Timiș împotriva PNL-PSD

0
Publicat:

Șeful CJ Timiș, Alin Nica, a subliniat într-o intervenție la Digi24 că va continua să candideze pentru Consiliul Județean din partea unei alianțe de dreapta, urmând că vină cu o decizie în zilele următoare.

Alin Nica a subliniat că va rămâne pe poziția de candidat FOTO Facebook
Alin Nica a subliniat că va rămâne pe poziția de candidat FOTO Facebook

„Timișoreanul nu acceptă astfel de compromisuri rușinoase în spatele ușilor închise, o negociere netransparentă și strâmbă. Ne doare un astfel de tratament din partea Bucureștiului. Voi analiza toate variantele și în câteva zile voi anunța proiectul pe care doresc să-l continui în Timiș și vehiculul care să conducă acest proiect mai departe”, a spus Alin Nica într-o intervenție la Digi24

Fostul lider PNL a mai susținut că „în momentul de față, prin acapararea totală a organizației județene PNL Timiș de către PSD, singura variantă validă de dreapta este o alianță formată de toate celelalte partide care se manifestă pe dreapta eșicherului politic aici în județul nostru și cred că la asta va trebui să lucrăm în perioada următoare, să facem o alianță locală cu toți cei care consideră că Timișul trebuie să aibă o variantă de dreapta în continuare la alegerile pentru Consiliul Județean”, afirmând că este imposibilă înființarea unei noi formațiuni în momentul de față. 

„Nu sunt foarte multe opțiuni. Sunt Forța Dreptei, candidatură independentă, ceva de genul acesta. Nu știu dacă mai este una sau două. Nu sunt supărat pe PNL. El reprezintă principii și valori. Sunt supărat pe oameni, atitudini, decizii strâmbe incorecte. Lucrurile acestea vin și pleacă dar principiile și valorile rămân”, a mai declarat Alin Nica. 

Decizia Coaliției PNL-PSD de a susține un candidat social-democrat în fruntea Consiliului Județean Timiș, condus până acum de liberalul Alin Nica, a stârnit un scandal de proporții în filiala PNL, care s-a finalizat cu înlăturarea opozantului de la șefia filialei. 

Cum arată calculele PSD-PNL pentru județul Timiș

Conducerile PNL și PSD au stabilit luni susținerea candidatului PSD la șefia Condiliului Județean și a candidatului PNL pentru primăria Timișoara, potrivit informațiilor Adevărul, social-democrații ar urma să îl propună pe Alfred Simonis.

Șeful PNL, Nicolae Ciucă, a declarat anterior, la Timișoara, că s-a stabilit ca Nicolae Robu să fie candidatul PNL la Primăria Timișoara încă de anul trecut.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite