Deciziile BPN al PNL. Coordonatorii echipelor de campanii: Florin Roman, Rareş Bogdan şi Dan Motreanu

0
Publicat:

Purtătorul de cuvânt al PNL, deputatul Ionuţ Stroe, a anunțat, marți, deciziile Biroului Politic Naţional al partidului, ca urmare a ședinței de astăzi. Astfel conducerea echipelor de campanie la alegerile locale va fi asigurată de vicepreședintele Florin Roman iar la cele europarlamentare de europarlamentarul și prim-vicepreședintele al formațiunii Rareș Bogdan.

Ionuț Stroe a anunțat și deciziile în privința candidaților din județe foto: Inquam Photos
Ionuț Stroe a anunțat și deciziile în privința candidaților din județe foto: Inquam Photos

O decizie referitoare la stabilirea coordonatorilor echipelor de campanie a Partidului Național Liberal. În ceea ce privește alegerile locale, vicepreședintele Florin Roman va asigura conducerea echipelor de campanie. Pentru alegerile europarlamentare șef al echipelor de campanie va fi domnul europarlamentar și prim-vicepreședinte Rareș Bogdan. Iar în ceea ce privește proiectul prezidențial pe care evident ni-l dorim și pentru care încă de pe acum ne pregătim, domnul prim-vicepreședinte Dan Motreanu va asigura conducerea echipelor de campanie”, a declarat Stroe.

Potrivit purtătorului de cuvânt al PNL, BPN a stabilit în cadrul coaliției, candidat comun pentru Consiliul Județean Timiș, din partea Partidului Social Democrat, iar Municipiul Timișoara va avea candidat pentru funcția de primar din partea Partidului Național Liberal. Totodată, organizația Brașov va avea un candidat comun din partea PNL pentru municipiul Braşov, urmând ca la Consiliul Judeţean să se meargă separat. Iar la Bacău, BPN a decis candidat comun pentru municipiu, din partea PSD, iar la Consiliul Județean candidat propriu al PNL.

Ionuț Stroe a anunțat și deciziile în privința candidaților la alegerile locale în județele Covasna, Galați, Gorj, Sibiu și Vrancea.

Domnul Stelian Olimpiu Floroian, candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean Covasna, domnul George Stângă candidat din partea Partidului Național Liberal pentru Consiliul Județean Galați, domnul Atanasiu Onuț Valeriu candidatul PNL pentru Primăria Municipiului Galați, La Gorj a fost desemnat candidat pentru Consiliul Județean domnul Ion Iordache. Iar pentru primăria orașului Târgu Jiu domnul Iulian Popescu. La Sibiu Daniela Câmpean, actuala președintă Consiliului Județean în mod evident va concura pentru a-și reconfirma funcția, iar domnul Adrian Bicu la Primăria Municipiului Sibiu. Vrancea, Dragoș Ciubotaru va candida pentru președinția Consiliului Județean Vrancea, urmând ca domnul Valeriu Răzmeliţă să concureze pentru Primăria Municipiului Focșani”, a spus Stroie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al PNL, pentru organizația București s-au stabilit ca date pentru organizarea consiliilor de sector și Consiliului municipiului București: 8 aprilie consiliul de alegeri pentru sectoarele 1, respectiv 4 și datat de 10 aprilie pentru organizarea Consiliului de alegeri a structurii de conducere a PNL București.

Purtătorul de cuvânt al PNL a afirmat că Biroul Politic Naţional al partidului a decis demiterea lui Alin Nica de la conducerea organizaţiei Timiş și preluarea şefiei organizaţiei interimar de către Vasile Blaga.

În ceea ce privește organizația Timiș, Biroul Politic Național a stabilit demiterea domnului Alin Nica, din funcția de președinte al organizației și numirea unui președinte interimar al acestei organizații în persoana Domnului Vasile Blaga. Totodată s-a stabilit dizolvarea Biroului Județean de conducere al Organizației Timiș, structura interimară numită în această seară cuprinzându-i pe cei 43 de primari ai oraganizației PNL Timiș, alături de primarul Nicolae Robu, evident președintele organizației Vasile Blaga, cei doi deputați de Timiș și toți ceilalți membri ai organizației PNL Timiș desemnați în această structură de conducere”, a precizat Stroe.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite