Alegeri prezidenţiale 2014. Elena Udrea:  Traian Băsescu se înscrie în PMP pe 22 decembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea, preşedinte PMP FOTO Adevărul
Elena Udrea, preşedinte PMP FOTO Adevărul

Preşedintele PMP, ELena Udrea, candidatul partidului la alegerile prezidenţiale 2014, a anunţat că preşedintele Traian Băsescu se va înscrie în PMP a doua zi după ce îi expiră mandatul, mai exact pe 22 decembrie.

„Pe 22 decembrie Traian Băsescu se va înscrie în PMP. Este membru al Fundaţiei. O să-i găsim loc pentru nişte tablouri care le va aduce“, a spus Udrea.

Întreabată ce funcţie va ocupa Traian Băsescu în partid, Elena Udrea a spus: „la noi nu e ca la PSD. La noi, dacă vom dori să schimbăm conducerea partidului, vom face alegeri. Nu ştiu ce va face domnul preşedinte“.

Traian Băsescu a declarat, în repetate, rânduri, că o susţine pe Elena Udrea la alegerile prezidenţiale. Liderul PMP a spus că nu îl va numi pe Traian Băsescu premier dacă va ajunge la Cotroceni.

„Nu va fi Traian Băsescu prim-ministru în mandatul meu de preşedinte, în primul rând pentru că Traian Băsescu a spus clar că nu va rămâne în zona administraţiei, deci nu-şi doreşte să fie prim-ministru. În al doilea rând, pentru că eu cred că România intră într-o etapă nouă, în care trebuie să formăm un guvern cu oameni din viitoarea majoritate parlamentară. Eu sunt convinsă că în viitoarea majoritate parlamentară sunt oameni care pot ocupa funcţia. În opinia mea şi în opinia multora, Traian Băsescu ar putea să fie un prim-ministru foarte bun pentru că are o experienţă de zece ani în administraţie, dar cred că viitoarea majoritate va putea să dea un prim-ministru bun“, a declarat Elena Udrea.


Citeşte şi:

Şova, Ghiţă şi Vanghelie, suspendaţi din toate funcţiile PSD. Vanghelie: Funcţia mea este Marian Vanghelie

 Ponta: Am negociat cu toată lumea pentru a ajunge preşedintele PSD

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite