A murit tatăl premierului Nicolae Ciucă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Ciucă, tatăl premierului Nicolae Ciucă, a murit astăzi, 12 aprilie, potrivit unor surse din cadrul PNL. Acesta era internat la Spitalul Militar din Capitală de aproximativ trei săptămâni. 

Nicolae Ciucă, premierul României FOTO: GOV
Nicolae Ciucă, premierul României FOTO: GOV

Gheorghe Ciucă, în vârstă de 79 de ani, a fost subofițer și a ieșit la pensie cu gradul de plutonier adjunct, potrivit Gândul.

De asemenea, informația a fost confirmată de către mama premierului, Lucia Ciucă, pentru Fanatik. Aceasta a precizat că decesul a venit în urma unor complicații, fiind infectat cu COVID.

„Domnul Ciucă s-a dus. Mi l-a luat Dumnezeu. A fost internat în spital și a făcut complicații. A stat trei săptămâni, a avut… cum îi zice… COVID. I-a distrus și rinchii, nu mai putea să urineze. Azi dimineață a murit. În ce situație mă lasă, rămân singurică”, a declarat Lucia Ciucă pentru FANATIK.

Este de precizat faptul că Palatul Victoria a anunțat că ședința de Guvern de astăzi va începe de la ora 14:00, însă fără a fi susținute declarații de presă înainte și fără oportunități de imagini pentru mass-media. Cu toate acestea, premierul Ciucă a  susținut în această dimineață declarații de presă comune alături de Thierry Breton, comisarul european pentru Piață Internă, aflat în vizită oficială în România.

Tradiție militară în familia premierului

Premierul Nicolae Ciucă a continuat tradiția militară din familie, după ce tatăl său a fost subofițer în cadrul Armatei. 

„Nea Ghiţă a fost şoferul generalului Ilie Marin, comandantul Armatei a III-a, şi a ieşit la pensie cu gradul de plutonier adjutant”, a dezvăluit un fost camarad de arme pentru Mediafax, potrivit Gândul.

Potrivit primarului comunei natale a premierului, din solda tatălui său era întreținută toata familia actualului șef al Executivului. 

„Gândiţi-vă că tatăl lui, care a fost subofiţer, a ţinut singur o familie cu patru persoane. Trăiau toţi din solda lui. Soţia dânsului n-a lucrat, iar copiii trebuiau ţinuţi la şcoală. Nicolae mai are o soră, stabilită în Craiova. Părinţii lui au 77, respectiv 78 de ani şi se descurcă singuri la vârsta dumnealor”, afirma primarul comunei natale, în momentul în care Nicolae Ciucă era doar propunerea președintelui pentru Palatul Victoria, potrivit Gândul.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite