VIDEO Hagi, greu de oprit: A vorbit 27 de minute şi l-a scârbit pe antrenorul advers. Ce a urmat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Hagi continuă să facă nişte monologuri halucinante, atunci când apare în faţa jurnaliştilor după meciuri, discutând despre subiecte care n-au nicio legătură cu ceea ce s-a întâmplat pe teren.

Gheorghe Hagi are mare nevoie de un manager de comunicare! Un om care să-l consilieze în ceea ce priveşte apariţiile sale în presă. Pentru că acum, la cum se comportă la conferinţele de presă, Hagi a ajuns să fie luat peste picior, deşi aproape nimeni n-are curajul să-i zică în faţă că greşeşte amestecând ideile sale bune cu nişte declaraţii total aiurea şi fără sens.

Şi, mai grav e că aceste conferinţe ale lui Hagi sunt orice, numai conferinţe nu! Practic, nu există un dialog, o sesiune de întrebări – răspunsuri cu ziariştii aflaţi în sală. Hagi îşi face apariţia în sală şi începe să vorbească de unul singur! Ceea ce a făcut şi luni seară, după penultimul meci din cadrul etapei cu numărul 20: Voluntari – Viitorul, scor 1-2.

Cum Viitorul a fost echipa care a jucat în deplasare, din respect pentru oaspeţi, Hagi a fost poftit primul în sala de conferinţă. Ceea ce a însemnat că Bergodi, antrenorul gazdelor, a trebuit să aştepte la uşă pentru a-i veni rândul să vorbească la conferinţă. Iar această aşteptare s-a lungit nepermis de mult! 

27 de minute a stat Bergodi până când Hagi şi-a terminat monologul! Bineînţeles, atunci când a intrat în sală, italianul a fost extrem de deranjat de comportamentul omologului său, unul lipsit de respect.

„Două minute, atât stau! Nu se poate să stea unul o oră şi să vorbească de toate problemele din România! Haide, haide, haide! Câteodată trebuie spus, vrem să plecăm şi noi acasă!“, a spus Bergodi, potrivit Telekom Sport.

Ce a spus Hagi la conferinţa sa?

*În viaţă sunt două lucruri, binele şi răul. Da şi nu. Eu zic «Se poate». Nu vreau să trăiesc ca voi, cu «Nu se poate» sau «Nu mai suntem». Reflectaţi la asta! Scoateţi în faţă binele, oamenii care fac performanţă! Aruncaţi răul la gunoi! 

*Mereu există ceva bun! La fotbal sunt două lucruri mereu. Eu raportez totul la doi. Există bine şi rău, stânga şi dreapta, înainte şi în faţă, subiectul şi predicatul. Ca să compui, trebuie să ştii alea.

*Acum totul e negru, negativ. Şi jucătorul trăieşte într-un mediu negativ. Nu vă întrebaţi ce fac băieţii tineri când nu sunt la stadion? La stadion stau 2 ore. Mediul înseamnă mentalitate! Şi mentalitatea nu se construieşte cu lucruri negative şi cu „Nu se poate!”. Trebuie să schimbăm modul de gândire, trebuie să promovăm oamenii care au făcut ceva! Nu mai promovaţi răul! 

*Pe jucători trebuie să-i criticăm, să-i punem cu picioarele pe pământ. Dar să-i susţinem, să fim lângă ei. Singura problemă a fotbalistului român e mediul în care trăieşte. Nu e un mediu ca în anii '80 sau '90, când se juca fotbal şi în care scoţi în evidenţă valorile. 

     

*Sunt supărat din cauza invitaţiei (n.r. – n-a fost la tragerea la sorţi pentru Euro 2020). Nimeni nu trebuie să mă iubească, nu trebuie să-mi dea nimic. E o chestie doar de invitaţie. Nu vreau să vorbesc de cei care au fost la Romexpo. Vă zic doar atât. Eu am jucat la Madrid şi la Barcelona. Nu ştiu câţi vor mai face asta. Sper să mai apuc să văd un român în primii 100 jucători din istorie. Asta nu va putea să-mi şteargă nimeni. 

*Acum sunt la copii. Sunt cu munca mea. Eu îmi văd de drumul meu. Nu bat la nimeni la uşă, îmi văd de drumul meu. Voi construi fotbalişti.

A avut un scurt dialog cu reporterul Digi Sport

Viorel Grigoroiu (Digi Sport) a reuşit, totuşi, să-l oprească, la un moment dat, pe Hagi din monologul său, având un scurt dialog cu antrenorul Viitorului.

*Hagi: Aveţi rol important, media. E a doua putere în Stat.

*Grigoroiu: Nu mai este, a fost.

*Hagi: Mai multe decât mine nu ştii, stai liniştit. Câţi ani ai?

*Grigoroiu: Destui.

*Hagi: Câţi?

*Grigoroiu: Peste 40.

*Hagi: Peste 40? Atunci eşti cu mine. Gata. Credeam că ai mai puţin. Arăţi atât de bine. De aceea am zis, are 30, 30 şi ceva. Pe cuvântul meu. Eşti de-al meu (n.r. - Hagi şi restul reporterilor au început să râdă).

*Grigoroiu: Vă mulţumesc

VEZI AICI, INTEGRAL, CONFERINŢA SUSŢINUTĂ DE HAGI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite