Hagi va „turba“: Genk îl aruncă pe Ianis! Anunţul presei belgiene şi cifrele unui eşec fotbalistic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe lângă cele trei goluri, Ianis Hagi a oferit şi trei pase de gol în meciurile în care a jucat pentru Genk
Pe lângă cele trei goluri, Ianis Hagi a oferit şi trei pase de gol în meciurile în care a jucat pentru Genk

După episodul Fiorentina, club unde a jucat 48 de minute în Serie A într-un sezon şi jumătate, fiul lui Gheorghe Hagi e aproape de a bifa încă un transfer nereuşit.

Ianis Hagi are doar 20 de ani şi, din păcate, e privit deja ca un fotbalist care a dezamăgit. Şi nu din vina sa, ci pentru că, dintr-o dorinţă nebună, nejustificată şi incorectă de a-l promova intens, tatăl său l-a prezentat ca pe un geniu pe când, în realitate, Ianis e doar un mijlocaş promiţător de nivelul campionatului românesc.

Transferat cu surle şi trâmbiţe la Genk, campioana Belgiei, după ce s-a spus că era dorit de Barcelona sau Bayern Munchen, Ianis Hagi n-a reuşit să-şi câştige locul de titular nici la o formaţie europeană de mâna a treia. Iar asta cu doi antrenori diferiţi!

Dacă, iniţial, s-a spus că Felice Mazzu l-a marginalizat, fiindcă n-a fost de acord cu transferul său, din păcate, nici înlocuitorul său, neamţul Hannes Wolf (38 de ani) n-a schimbat statutul mijlocaşului român, un „client“ al băncii de rezerve. 

De când Wolf a fost instalat la Genk, echipa a bifat patru meciuri oficiale în toate competiţiile (un egal şi trei eşecuri). Iată cât a fost folosit Ianis Hagi în aceste partide:

*0 minute în 2-2 cu Mouscron

*11 minute în 1-4 cu Salzburg

*Integralist în 1-2 cu Sint Truidense. A dat o pasă de gol.

*0 minute în 3-3 cu Antwerp (meci pierdut la penalty-uri)

Ianis are în buzunar publicul, are în buzunar toată conducerea, sunt extraordinar de mulţumiţi de el din toate punctele de vedere. Ianis a demonstrat când a jucat. După Samata, e cel mai eficient. E apreciat de public, de conducere şi e văzut foarte bine. Gheorghe Hagi la 21 noiembrie 

Astfel, astăzi, site-ul voetbal24.be a anunţat că zilele lui Ianis Hagi la Genk sunt numărate. „Poate pleca de la Genk în următoarea perioadă de transferuri. Nu primeşte prea des şansa de a juca“, a scris sursa citată, notând că Ianis nu intră în vederile lui Hannes Wolf. În întărirea acestei variante vine şi o declaraţie dată de antrenorul neamţ, acum câteva zile.

„Să fii bun din punct de vedere tehnic e plăcut, însă pentru a câştiga e nevoie de mai mult“, a declarat Wolf.

3 goluri în 12 meciuri de campionat a marcat Ianis Hagi pentru Genk în acest sezon. A fost titular de şase ori şi introdus pe parcurs în restul partidelor.

CITEŞTE ŞI:

Hagi va lua foc: Ce a spus Florin Răducioiu despre Ianis şi motivele pentru care nu joacă la Genk

Hagi te lasă cu gura căscată: Ce a putut să zică despre fiul său, care nu joacă la Genk

FOTO România, călcată în picioare în presa spaniolă: Ce notă a primit decarul Ianis Hagi în „Marca“

ANALIZĂ Manualul eşecului în 10 paşi: Cum a ajuns România de râsul lumii în fotbal

Hagi a răbufnit: Discurs tăios al „Regelui“ după ce belgienii de la Genk l-au lipit pe Ianis de banca de rezerve

Hagi, mulţumit: Antrenorul care nu-l folosea pe fiul său a fost concediat! De ce nu l-a agreat pe Ianis

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite