TVR, sufocată sub presiunea publicului: David Popovici va putea fi urmărit, live, la televiziunea de stat

TVR, sufocată sub presiunea publicului: David Popovici va putea fi urmărit, live, la televiziunea de stat

În 2014, TVR trimitea o armată de comentatori la Mondialul de fotbal găzduit de Brazilia, competiţie pentru care România nu era calificată. În schimb, acum, televiziunea publică a ignorat Mondialul de înot de la Budapesta, unde David Popovici a înregistrat deja un rezultat istoric. Din fericire, după o presiune publică uriaşă, întrecerea din Ungaria se va vedea din această seară pe TVR 1.

Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern (FRNPM) a făcut marele anunţ pe pagina de Facebook. Mondialele de nataţie de la Budapesta se vor trasnmite, în direct, şi în România.

„David Popovici se vede la TVR1! Postul naţional transmite semifinalele şi finala probei de 100 m liber, la Campionatul Mondial de la Budapesta.

Astăzi, de la ora 19:00, în studioul TVR 1, se vor discuta toate detaliile de la Campionatul Mondial de nataţie, iar semifinalele cursei de 100 de metri liber, unde David Popovici este printre favoriţii la aur, se vor vedea începând cu 19:25. Marea finală va fi mâine (n.r. – miercuri), 22 iunie, tot pe TVR1, cu începere de la ora 19:20, anunţă postul naţional printr-o postare pe Facebook.

David Popovici va concura diseară, de la ora 19:31, în semifinalele probei de 100 m liber din cadrul Campionatului Mondial de înot pentru seniori în bazin de 50 m, ediţia Budapesta 2022.

Calificat în penultimul act cu cel mai bun timp din serii, 47.60 secunde, David a fost repartizat în cea de-a doua semifinală şi va concura pe culoarul al patrulea“, scrie pe pagina de Facebook a FRNPM.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările