Sfaturi despre alegerea unei case de pariuri

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atunci când vorbim despre plasarea pariurilor sportive în cel mai inteligent mod posibil, avem în vedere descoperirea unei case de pariuri unde să putem paria în siguranţă. Oferta de pe piaţă este foarte variată, de aceea pariorii se întreabă adesea care este cea mai bună casa de pariuri online.

În realitate, toate casele licenţiate pot fi opţiuni foarte bune de plasare a  pariurilor. Totul depinde de ceea ce căutaţi şi de nivelul dvs. de experienţă: unii jucători vânează bonusuri de bun venit, alţii caută cele mai bune cote pentru un anumit sport, cel mai bun serviciu de live streaming pentru a paria live... În cele ce urmează vă vom oferi principalele criterii pe baza cărora puteţi alege casa care se potriveşte cel mai bine preferinţelor voastre.

Cote competitive

Mai întâi de toate, trebuie să stabiliţi care este sportul vostru preferat, apoi să aflaţi cine vă oferă cele mai atractive cote pentru acel sport. Găsirea celor mai bune preţuri este esenţială pentru a profita la maxim de fiecare pariu. Prin urmare, este esenţial să efectuaţi o analiză comparativă a cotelor oferite în competiţiile sportive preferate. Pentru a face acest lucru, puteţi utiliza un comparator de cote sau puteţi efectua singuri studiul.

 Alegeţi 4 sau 5 meciuri de referinţă şi notaţi într-un fiţier Excel cotele de pe diferite pieţe, în cazul evenimentelor pre-match şi live. În acest fel, puteţi compara preţurile oferite şi puteţi vedea dacă vreo casă de pariuri propune în mod sistematic cote mai bune decât concurenţa.

Marja casei de pariuri

În plus faţă de cote mari, trebuie să căutaţi un site care aplică cea mai mică marjă posibilă la cote. Acesta este un criteriu pe care puţini îl iau în considerare la alegerea unei case de pariuri, dar este esenţial.

Marja distorsionează probabilităţile evenimentelor pe care puneţi paria. Pentru a avea parte de beneficii, casa de pariuri aplică sistematic un comision care afectează negativ cotele.

Varietate de pariuri

Deşi noii pariori încep de obicei prin pariuri simple de tip 1X2, este important să alegeţi o casă care oferă o gamă largă de pieţe de pariuri. Odată ce veţi dobândi experienţă, veţi putea încerca strategii mai complexe, folosind pieţe cum ar fi handicapurile, peste / sub, rezultatul exact, pariuri cu dublă şansă... Pe cele mai populare site-uri de pariuri puteţi găsi o gamă foarte variată de tipuri de pariuri per eveniment.

Bonusuri şi promoţii

Bonusurile de bun venit atrag noi jucători. Este o tehnică de marketing dovedită. Casele de pariuri au o politică din ce în ce mai atrăgătoare, cu bonusuri consistente, dar este bine să cunoaşteţi regulile de oferire a bonusurilor. Trebuie să aflaţi care este cota minimă la care trebuie să pariaţi, care este rollover-ul, ce metode de plată puteţi utiliza, care este suma minimă a depozitului pe care trebuie să-l faceţi ... După cum puteţi vedea, există multe restricţii, nu contează numai valoarea bonusului.

Prin urmare, atunci când alegeţi o casă de pariuri, este important să stabiliţi dacă veţi folosi bonusul de bun venit (nu este o obligaţie) şi, în acest caz, să înţelegeţi bine termenii şi condiţiile.

Pe de altă parte, puteţi examina secţiunea promoţii. Casele de pariuri oferă, de obicei, cote îmbunătăţite, pariuri gratuite, dar nu toate fac asta în mod regulat.

Metode de plată

Un alt factor important în alegerea unei case este verificarea metodele de plată disponibile atât pentru depunere, cât şi pentru a retrage bani. Cu cât aveţi mai multe opţiuni, cu atât va fi mai uşor să depuneţi sau să retrageţi.

În prezent, cele mai multe case de pariuri de pe piaţă oferă metode de plată sigure şi recunoscute. Chiar şi aşa, este bine să aruncaţi o privire asupra metodelor acceptate.

Serviciul Clienţi

În cele din urmă, trebuie să vorbim despre serviciul clienţi. De preferat ar fi să nu contactaţi Serviciul Clienţi, dar pentru orice îndoială sau orice întrebare, posibilitatea de a îl contacta rapid şi uşor este un punct foarte important. Fiecare casa de pariuri oferă un program de servicii pentru clienţi şi opţiuni de contact, variind de la chat live la contact pe e-mail, precum şi un telefon gratuit. Casa care oferă mai multe posibilităţi de contact, precum şi o viteză mai mare de răspuns, ar trebui să aibă un avantaj faţă de restul.

Acestea fiind zise, mult succes vă dorim!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite