Raluca Olaru a rămas cu 11 trofee câştigate în acest an

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raluca Olaru, într-un meci de dublu
Raluca Olaru, într-un meci de dublu

Bucureşteanca a fost aproape de a obţine al 12-lea turneu din 2021, dar dublul Ostapenko - Siniakova nu a putut fi învins.

N-a fost să fie cu Simona Halep, care nu a reuşit să se califice nici măcar în semifinalele Kremlin Cup, dar am avut o româncă într-o finală la turneul de la Moscova, la dublu, pe Raluca Olaru (37 WTA la dublu), care a făcut echipă cu jucătoarea din Ucraina, Nadya Kichenok (36 WTA dublu). Au avut în faţă o echipă mai valoroasă, mai sudată, cel puţin pe hârtie, formată din Jelena Ostapenko (31 WTA la dublu) şi Katerina Siniakova (4 WTA la dublu), şi asta s-a văzut în primul set, pierdut cu 2-6. Olaru şi Kichenok au revenit, au câştigat al doilea set cu 6-4, şi au opus rezistenţă în ultima parte, setul trei fiind pierdut cu 8-10, în 16 minute.

În acest an, Raluca şi Nadiya au mai avut trei finale WTA: au câştigat trofeul, pe hard, la Sankt Petersburg şi la Chicago şi l-au pierdut în ultimul act de la Bad Homburg pe iarbă. Raluca Olaru a disputat 24 de finale WTA la dublu din carieră. Bilanţul ei de până acum: 11 trofee câştigate, 13 finale pierdute.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite