Istvan Kovacs, viitor strălucit: Doi coloşi ai arbitrajului au explicat ce urmează pentru centralul român

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Istvan Kovacs, extrem de bine cotat la ora actuală
Istvan Kovacs, extrem de bine cotat la ora actuală

La 37 de ani, Istvan Kovacs se află deja în clubul select al arbitrilor europeni pe care UEFA şi FIFA i-ar delega, fără emoţii, la meciuri uriaşe.

Prestaţiile foarte bune ale lui Istvan Kovacs, în acest sezon, îl pun în pole-position pentru a prinde Mondialul din Qatar (21 noiembrie – 18 decembrie). Mai ales că celălalt candidat din România, Ovidiu Haţegan, se luptă acum cu probleme cardiace, fiind într-o perioadă de pauză. 

„În mod sigur, Haţegan era favorit pentru Campionatul Mondial. Acum însă, e şansa lui Kovacs, pe care trebuie să o valorifice la maximum“, a spus Porumboiu.

Iar un alt fost mare arbitru român, Ion Crăciunescu (71 de ani), a explicat că, în următoarea stagiune, Istvan Kovacs poate fi delegat chiar la finala Ligii Campionilor! „Pentru sezonul actual, nu se mai poate face nimic. El a arbitrat o semifinală, una dintre echipe va ajunge în ultimul act, astfel că Istvan Kovacs nu o mai poate arbitra. Dar, pentru că acum se bucură de o imagine bună la UEFA, eu cred că, la anul, va primi finala“, a spus Ion Crăciunescu pentru Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite