Imagini difuzate în premieră: Guardiola a „turbat“ din cauza lui Istvan Kovacs. Explicaţiile spaniolului VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Josep Guardiola, un om corect
Josep Guardiola, un om corect

Semifinala fabuloasă a Ligii Campionilor, Manchester City – Real Madrid (4-3), a avut parte de un arbitraj la înălţime, de nivelul fotbalului splendid oferit de cele două formaţii.

Istvan Kovacs a dovedit că nu degeaba a fost delegat de UEFA la prima semifinală a Ligii Campionilor! Centralul din Carei, în vârstă de 37 de ani, a avut o prestaţie excelentă pe „Etihad Stadium“, după cum a arătat şi analiza făcută de Adevărul aici.

Kovacs a fost, per ansamblu, discret, iar atunci când a ieşit în evidenţă, luând decizii majore, a avut dreptate de fiecare dată. Un moment extrem de mediatizat cu centralul român în prim-plan a venit în repriza a doua, când Kovacs i-a dat un cartonaş galben lui Josep Guardiola pentru proteste. Iar când tehnicianul celor de la City a continuat să vocifereze, Kovacs a avut abilitatea de a-l potoli pe Guardiola.

Ce l-a enervat însă pe tehnicianului gazdelor? Imaginile filmate din tribune şi apărute acum, în premieră, pe Youtube arată că, în tensiunea unui meci pe muchie de cuţit, Guardiola s-a înfuriat din cauza unui... aut!

De altfel, după terminarea meciului, tehnicianul „cetăţenilor“ a şi recunoscut acest lucru şi, mai mult, dând dovadă de decenţă, a avut puterea de a admite că a greşit.

Ce a spus Josep Guardiola despre protestele la adresa lui Istvan Kovacs?

*Mi-am prezentat scuzele arbitrului, a fost doar emoţia partidei. Pentru mine, a fost aut în favoarea lui City, dar el a decis altfel. Am reacţionat sub impulsul emoţiei şi mi-am prezentat scuzele.

VEZI MOMENTUL ÎN CARE GUARDIOLA A FĂCUT O CRIZĂ DE NERVI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite