Ilie Năstase îl critică pe Djokovici: De ce te-ai urcat în avion cu scutiri false?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Novak Dokovic FOTO EPA-EFE
Novak Dokovic FOTO EPA-EFE

Ilie Năstase consideră că Djokovici nu avea ce căuta în Australia dacă nu este vaccinat. Potrivit Fanatik, fostul jucător de tenis spune că tatăl sârbului „a depăşit orice limită” prin declaraţiile oferite presei.

„Eu nu îl înţeleg pe Djokovici. Nu mă poziţionez de nicio parte în acest conflict, dar cum să te urci în avion când ştii că nu ai ce căuta în Australia nevaccinat? Cine l-a sfătuit să se ducă i-a făcut mult rău. Foarte mult rău. Cum să te urci în avion şi să mergi acolo când tu ştii foarte bine că nu ai ce căuta la turneu dacă nu ţi-ai făcut vaccinul? La ce te aşteptai? Că o să te lase să intri doar că tu eşti Djokovici?(...) Nu e vaccinat şi s-a dus cu două scutiri care am înţeles că sunt false, nu? De ce te urci în avion cu două scutiri care sunt false? O să vedem la proces care este adevărul”, a spus Ilie Năstase pentru Fanatik.

Fostul jucător de tenis a completat: „Din ce am citit, el participa la evenimente prin decembrie când era pozitiv la COVID. Dar noi vorbim fără să ştim care e adevărul. O să vedem exact luni ceea ce se va întâmpla”, a spus Năstase.

Ilie Năstase l-a criticat şi pe tatăl sârbului, Srdjan Djokovici, despre care spune că „a depăşit orice limită. Nu poţi să faci acele declaraţii. Poate fi şi Djokovici şi Dumnezeu, că astea sunt regulile”. 

Potrivit fostului jucător de tenis, „e prea mult. Dacă o să îl lase să participe vor fi reacţii pro şi contra. Aţi văzut şi ce au spus jucătorii, Rafa Nadal. Că toată lumea ar trebui supuse regulilor de participare. A mai fost cineva, nu îmi amintesc cine, care a spus că nu vrea să îl vadă pe Djokovici pe teren, că este expus infectării. Vedeţi? Apar astfel de reacţii şi nu are nimeni de câştigat”.

Cazul jucătorului de tenis se va judeca în noaptea de duminică spre luni, de la ora 1 dimineaţă, ora României. Cu câteva ore înainte de startul procesului, care va determina dacă Nole va rămâne la Melbourne sau va fi trimis înapoi în Serbia, jurnaliştii locali au descoperit amănunte importante. Ele demonstrează, încă o dată, gafele comise de autorităţi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite