Dennis Rodman are, din nou, probleme mari cu alcoolul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul jucător de baschet Dennis Rodman a fost internat într-un centru de reabilitare pentru alcoolici pentru a lupta împotriva problemelor sale cu băutura, potrivit agentului său.

Agentul lui Rodman, Darren Prince, a refuzat sâmbătă să spună presei în care centru îşi va petrece fostul baschetbalist următorul timp şi perioada totala a internării.

Fostul jucător al lui Chicago Bulls s-a întors recent din Coreea de Nord unde a fost recent la aniversarea lui Kim Jong-un. Baschetbalistul şi-a cerut în mod public scuze pentru modul în care s-a comportat când a fost întrebat de deţinutul american din ţara comunistă, motivând că a fost sub influenţa băuturilor alcoolice, dar şi sub presiune pentru a organiza un meci demonstrativ bun.

„Ceea ce putea fi un potenţial eveniment istoric s-a transformat într-un coşmar. Dennis Rodman a venit din Coreea de Nord într-o stare emoţională nu prea bună”, a declarat agentul său, invocând faptul că presiunea pusă de media americană l-au demoralizat pe fostul baschetbalist.

„Este jenat, întristat şi are remuşcări pentru mânia şi cuvintele sale”, al căror efect a fost unul profund negativ, a adăugat Prince, citat de „Washington Post”

Media americană l-a criticat pe Rodman pentru faptul că nu a vrut să încerce să-l influenţeze pe Kim Jong-un să-l elibereze pe prizonierul cu cetăţenie americană, Kenneth Bae, acuzat de „crime împotriva statului”.

Dennis Rodman a câştigat cinci campionate NBA cu echipele Detroit Pistons şi Chicago Bulls.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite