Coronavirus. Real Madrid, în carantină. Spania îşi suspendă campionatul. Decizii de ultima oră

Coronavirus. Real Madrid, în carantină. Spania îşi suspendă campionatul. Decizii de ultima oră

Benzema şi colegii săi au fost scoşi din cantonament

Epidemia ia amploare şi cauzează anularea şi suspendarea tot mai multor evenimente. După ce un fotbalist de la Juventus a fost depistat cu COVID-19, acum şi Realul a fost zguduit de o veste alarmantă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Lumea sportului opreşte, treptat, toate activităţile programate pentru următoarele săptămâni, iar spaniolii au recurs şi ei la o măsură radicală în tentativa de a opri răspândirea epidemiei.
 
Concret, după ce un juctător de la echipa de baschet a celor de la Real Madrid a fost depistat cu COVID-19 – e vorba despre Trey Thompkins – tot clubul a intrat în carantină, inclusiv cei de la echipa de fotbal. 
 
Potrivit jurnaliştilor de la „Marca“, antrenamentul pe care îl programase Zinedine Zidane pentru ora 11 a fost anulat, iar fotbaliştii au părăsit cantonamentul.
 
În plus, cei de la „Marca“ au anunţat că, după ultimele evenimente, campionatul spaniol de fotbal se va suspenda şi, drept urmare, meciurile din acest weekend nu se vor mai juca.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările