Barcelona renunţă la Abidal. Contractul francezului nu va fi prelungit de club

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Abidal a revenit spectaculos pe teren după grave probleme de sănătate
Abidal a revenit spectaculos pe teren după grave probleme de sănătate

FC Barcelona vrea să-l ţină pe Eric Abidal în cadrul clubului, dar nu ca jucător, ci ca ambasador al "extratereştrilor" în toată lumea.

Acest lucru echivalează însă cu încheierea carierei de fotbalist a francezului, perspectivă care nu e deloc pe placul sportivului care în septembrie va împlini 34 de ani. El vrea să mai joace un an şi cel mai probabil se va întoarce în Franţa, unde chiar campioana PSG îl vrea. Abidal a venit la Barca în 2007 şi a participat la toate succesele echipei din ultimii ani, dar a suferit şi enorm, fiind nevoit să se opereze de două ori de cancer la ficat. Anul trecut el a suferit chiar un transplant, dar cu totae acestea a revenit pe teren, mărturisind că visul său este să joace pentru Franţa la Campionatul Mondial din Brazilia 2014.

Vine Thiago Silva de la PSG?

Dacă Abidal ajunge la PSG, în locul său la Barcelona ar putea poposi Thiago Silva. Brazilianul s-a arătat încântat de varianta de a juca la catalani, mai ales că este nemulţumit de taxarea excesivă a veniturilor fotbaliştilor din Hexagon, o măsură care va intra în vigoare din toamnă şi ca va îndepărta multe vedete din Ligue 1. Thiago Silva este atras şi de faptul că ar putea fi coechipier la barca cu doi dintre cei mai buni prieteni ai săi, Dani Alves şi Adriano, colegi la naţionala "cariocas".

Cum l-a afectat cancerul pe francezul Eric Abidal

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite