VIDEO CTP, dezlănţuit după filmarea de la Colectiv: a înjurat în direct, la Digi24

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a repetat, în direct la Digi 24, înjurătura spusă de colonelul Orlando Şchiopu în seara tragediei din Colectiv în timp ce le spune celor din subordine să nu se mai concentreze pe oamenii morţi, ci pe cei care încă mai pot fi salvaţi.

„A spus «Lasă-i în p**a mea!»“, a izbucnit CTP în emisiunea lui Cosmin Prelipceanu, reacţia sa fiind apreciată de internauţi ca exprimând vocea străzii. 

„Mint ca nişte porci. De pildă, individul ăsta din dreapta, Orlando Şchiopu, a minţit în direct. Adineaori l-am văzut spunând că „eu nu am spus decât «Lasă-i!»”. Spun eu înjurătura, pentru că dumneavoastră blocaţi cuvântul acolo. Nu-l blocăm, este o insultă…” a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24. 

În ciuda încercărilor lui Cosmin Prelipceanu de a nu repeta înjurătura, CTP s-a dezlănţuit:

„Dacă nemernicul ăsta a putut să spună ce a spus acolo, expressis verbis, atunci trebuie să spunem şi noi aici ce a putut să spună ăla acolo. A spus «Lasă-i în p**a mea!», asta a spus. Şi acum o oră l-am văzut spunând „domne, n-am spus decât «Lasă-i!»”. Deci are această neruşinare care mă stupefiază… Ne minte de la mână pân' la gură. De azi de când am văzut filmul şi până acum. Crezând că ce? Că suntem surzi, tâmpiţi? N-am auzit ce a zis acolo?”, a mai întrebat CTP. 

     

„Va iubim CeTuPeu!

The hero we need ... But don't deserve

A luat energie de la Despot, care apărea şi el în filmare.

Moderator: vreti sa vedem injuratura?

CTP: nu, ca o spun io!

Moderator: sa nu o repe.....

CTP: hold my beer

Deci câţi pompieri au fost la declaraţii? Adi Despot, ai legătura.“, sunt câteva dintre comentariile la filmuleţul care circulă pe Facebook. 

captura

Gazetarul spune că Raed Arafat ştia de existenţa imaginilor care au fost făcute publice abia la patru ani de la tragedie.

„Cum să nu ştie? Dacă nu ştia, este gravissim. Dacă i l-au ascuns şi lui, atunci sunt arestabili aceşti inşi mâine. Dar eu nu cred aşa ceva, e imposibil. Cum să nu ştie Arafat? Chiar vă imaginaţi? Ăştia i-au arătat filmul, au stat toţi acolo la scuteală cu el, s-au uitat la cinemaul privat şi Arafat a zis: lăsaţi-l jos. Cum să nu ştie el, şeful?”, a spus Cristian Tudor Popescu.

El îl consideră pe Arafat principalul responsabil pentru haosul intervenţiei din noaptea incendiului de la Colectiv: „El este şeful absolut a tot ce se întâmplă şi acest om, în condiţiile în care, în mod evident, acolo este o debandadă totală, oamenii ăia stau în proporţie de 95% de pomană, se învârt de colo colo şi sar peste morţi. Şi, în această situaţie de debandadă, principalul vorbeşte la telefon. Ca să arate că face vreo treabă. Ce trebuia să facă în secunda aia? Să-şi dea haina jos, să se ducă acolo în faţă şi să înceapă să-i coordoneze pe oamenii ăştia necoordonaţi deloc. Asta trebuia să facă, dacă era un şef adevărat”, a adăugat Cristian Tudor Popescu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite