CNAIR dă vina pe ploaie pentru cozile de pe Autostrada Soarelui şi uită de propriile lucrări care afectează traficul VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură foto Facebook
Captură foto Facebook

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Ruriere (CNAIR) a transmis pe Facebook, duminică seară, un avertisment despre vremea nefavorabilă care îi viza pe şoferii aflaţi pe Autostrada Soarelui.

CNAIR a transmis conducătorilor aflaţi în trafic pe Autostrada A2  să circule cu atenţie deoarece este Cod Galben şi averse de ploaie. 

În comunicatul transmis pe Facebook, CNAIR a pus şi un clip video în care se poate vedea cum circulaţia este aproape blocată doar pe sensul spre Capitală. Deşi ambuteiajul nu era creat de vreme ci mai degrabă de lucrările care se fac pe autostradă, CNAIR a dat vina pe condiţiile meteo.

”Din cauza averselor puternice de ploaie care s-au manifestat inopinat, traficul auto pe A2 a fost îngreunat astăzi pe mai multe sectoare de autostradă”, se arată în comunicatul CNAIR.

În această perioadă se fac lucrări pe A2 deşi este o perioadă tranzitată de foarte multe maşini. Aceste lucrări nu fac altceva decât să îngreuneze foarte mult traficul pe anumite segmente de drum, acolo unde apar astfel de blocaje. 

Nu ar fi fost nimic ieşit din comun dacă CNAIR nu ar fi pus pe seama averselor de ploaie ambuteiajul creat pe A2. Astfel drumarii de la Transporturi s-au făcut de râs în faţa şoferilor care cunosc foarte bine situaţia de pe această autostradă. În plus, pe filmare se poate vedea cum pe sensul opus de circulaţie maşinile circulă fără probleme, chiar şi cu viteză deşi s-a anunţat Cod Galben.

Vezi aici ştirea completă.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite