Cum justifică proprietarul benzinăriei din Beiuş creşterea preţului la 11 lei/L, care a provocat haos la benzinăriile din toată ţara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Proprietarul benzinăriei MOL din Beiuş care a vândut miercuri benzina cu 11 lei/L, a declarat că a fost nevoit să pună acest preţ după ce ar fi cumpărat un lot de combustibil foarte scump.

„Am fost obligat să scumpesc pentru că am cumpărat mai scump. Am cumpărat din depozit carburantul cu 8,6 lei litrul, în condiţiile în care eu până acum la pompă l-am vândut cu 7,6! Mi-au zis că dacă nu-mi convine să nu iau. Şi aşa am o cisternă pe care nu mi-au umplut-o! Mâine va fi şi mai scump, am înţeles că va fi 10 lei litrul", a explicat Daniel Degău, administrator şi unul din patronii firmei Desira Impex, care mai deţine şi două benzinării partenere Rompetrol.

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a făcut apel la calm pentru cetăţenii care au făcut cozi interminabile la benzinării de frică să nu sară preţul peste 10 lei/L. Virgil Popescu a precizat că nu există argumente pentru o creştere nejustificată a preţurilor combustibilului. 

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a dispus începerea unor controale ample la benzinăriile din România. 

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite