Virgil Popescu: Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au înţeles că nu e cazul să intre în panică, să stea la cozi la benzinării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / George Călin
FOTO Inquam Photos / George Călin

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, le-a mulţumit celor care au înţeles că nu este cazul să se panicheze din cauza creşterii preţului la combustibil şi nu au stat la cozi care au blocat o mare parte din marile oraşe din ţară.

Virgil Popescu a precizat că a trecut pe la mai multe benzinării pentru a vedea care este situaţia în acest moment şi a spus că s-au calmat lucrurile.

"Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au înţeles că nu e cazul să intre în panică, să stea la cozi la benzinării. În urmă cu câteva minute, în drumul spre casă, am trecut pe la mai multe benzinării pentru a vedea care e situaţia. Calmă. Am încredere că lucrurile s-au liniştit peste tot în ţară", a postat pe contul său de Facebook, Ministrul Energiei. 

În cursul zilei de miercuri s-au format cozi uriaşe la majoritatea benzinăriilor din România după ce pe internet au vehiculat zvonuri despre o creştere foarte mare a preţului la combustibil. Situaţia a pornit de la o benzinărie din Beiuş unde preţul la benzină a fost de 11 lei/L. Situaţia s-a degenerat şi oamenii au format cozi foarte mari la benzinării care au dus la blocaje şi foarte mulţi nervi în trafic.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, a transmis presei că "nu sunt probleme cu stocurile de carburanţi". 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite