Raed Arafat, despre restricţiile pentru activităţile religioase: Nu le închidem, dar punem condiţii. Nu trebuie neapărat să ai argument ştiinţific

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pelerinajele trebuie organizate cu respectarea normelor sanitare
Pelerinajele trebuie organizate cu respectarea normelor sanitare

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, vineri, după şedinţa de Guvern în care s-au stabilit noile măsuri de restricţie, în contextul valului 4 al pandemiei, că nu s-au interzis activităţile religioase pentru că există o decizie CNSU în acest sens şi se merge doar pe impunerea măştii şi a obligaţiei ca între persoane să fie cel puţin doi metri.

Întrebat dacă la manifestările religioase se impune prezenţa cu certificat verde, Raed Arafat a spus că este o decizie luată la nivelul CNSU. Au fost discuţii în acest sens şi nu se va impune certificatul verde, a spus el.

”Deci sunt măsuri care se iau, nu neapărat să ai argument ştiinţific, este o decizie luată, nu închidem activităţile religioase dar punem condiţia de doi metri între persoane şi mască obligatorie, e decizie votată, pe lângă baza ştiinţifică a medicilor”, a declarat Raed Arafat, la Palatul Victoria.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite