Vasile Blaga şi-a lansat candidatura la Cluj: „Nu mai avem funcţii de dat, dar putem reconstrui acest partid de la firul ierbii”

Vasile Blaga şi-a lansat candidatura la Cluj: „Nu mai avem funcţii de dat, dar putem reconstrui acest partid de la firul ierbii”

Vasile Blaga, FOTO Arhiva Adevărul

Vasile Blaga, alături de Theodor Stolojan, Gheorghe Flutur, Andreea Paul Vass, Daniel Buda şi alţi lideri ai PDL, şi-a lansat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, candidatura la preşedinţia PDL.Vasile Blaga, alături de Theodor Stolojan, Gheorghe Flutur, Andreea Paul Vass, Daniel Buda şi alţi lideri ai PDL, şi-a lansat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, candidatura la preşedinţia PDL.

Ştiri pe aceeaşi temă

“Împreună cu mulţi colegi am decis să proppunem acest proiect politic << România dreaptă. PDL Politica dincolo de lozinci>>. Noi promitem şi propunem un partid democrat liberal unit. Nu mai suntem la putere şi nu mai avem funcţii de dat, dar putem ca şi în 2001-2004 să reconstruim acest partid de la firul ierbii”, a declarat Vasile Blaga.  

Ţinta lui Blaga: alegerile din 2016
 
„Vreau un PDL puternic care să-şi propună să câştige viitoarele algeri generale, normal în 20016, dar cine ştie. Uitaţi-vă în Bulgaria ce s-a întâmplat. Trebuie să fim pregătiţi pentru orice. Avem 2014 va tr să dovedim că suntem cel m puternic partid în opoziţie”, a mai declarat Blaga. 
 
Atac la Udrea şi la Macovei
 
„Un PDL puternic este un PDL care se bazează pe valori, care are proiectele lui. Dacă tot ne bazăm pe valori amitesc două, dreptate şi libertate. Oare am fost chiar aşa de drepţi totdeauna... În ultimi 3-4 ani, nu aveau unuii liber să declare orice, oricând cum îi tia capul şi alţii nu. Într-o sâmbăta a fost convenţie, apoi membre ale cabinetului Boc îi cereau demisia. Nu m-am numărat printre acele persoane”, a mai arătat Blaga, referindu-se la Elena Udrea. El nu a scăpat-o din vizor nici pe Monica Macovei: “PDL nu e un club de intelectuali ce discută doct doctrine, ci de milioane de români car-şi câştigă pâina cinstit, care vor taxe şi impozite mai mici, vor cotă unică. Pentru aceştia în ultimii 4 ani nu am făcut foarte multe lucruri. Cum ne-au răspsuns: au stat acasă”.
 
Despre Mercedesurile din Modrogan 

Blaga a susţinut că în PDL politica de cadre ar trebui să se schimbe: “Promovarea trebuie să fie bazată pe meritocraţie. Numirile nu trebuie să vină în plic. Dacă veniţi acum la sediul din Modrogan puteţi întoarce autocarul, nu e nicio maşină. Dacă se aude că venim la guvernare, va fi plin de Mercedesuri. Aceste lucruri trebuie să dispară”. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: