Vasile Blaga: „În PDL trebuie să ne bazăm pe oameni care înţeleg să muncească în echipă, nu pe la colţuri“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele PDL, Vasile Blaga FOTO Adevărul
Preşedintele PDL, Vasile Blaga FOTO Adevărul

Preşedintele Partidului Democrat Liberal, Vasile Blaga, a declarat vineri seara, cu ocazia prezentării moţiunii cu care candidează la şefia partidului în faţa delegaţilor maramureşeni, că doreşte „o adevărată prestaţie de dreapta a partidului“, nu doar o reformă ocazională.

Potrivit Agerpres, Blaga a declarat că PDL trebuie să arate „ca un partid de opoziţie apt să penalizeze fiecare greşeală politică a adversarului, adică USL“.

„Nu avem nevoie de o luptă în interiorul PDL, ci în exteriorul partidului, cu adversarul USL. Orice dispută internă, chiar şi minoră nu va face decât să slăbească partidul. Avem resursele necesare să facem acest lucru, dar trebuie să ne înconjurăm şi să ne bazăm pe oameni care înţeleg să muncească în echipă, nu pe la colţuri“,  a spus Vasile Blaga.

El a subliniat că nu pricepe gestul lui Mihai Stănişoară, care a ales să treacă în PNL.

„Nici acum nu e foarte clar ce l-a îndemnat să părăsească partidul. Gestul său e greu de catalogat, dar ne face să fim mai atenţi pe viitor la oamenii pe care vrem să îi promovăm“,  a spus Blaga.

Deputatul Andreea Paul a lansat chiar un atac la adresa Elenei Udrea care candidează împotriva lui Vasile Blaga la şefia partidului, afirmând că nu e suficient să promovezi imaginea, ci trebuie să te implici în munca politică alături de oameni.

„Oricât ai dori, nu poţi să ridici partidul în faţa alegătorilor folosind mopul şi andrelele, trebuie muncă susţinută pentru a dovedi că meriţi“, a declarat Andreea Paul.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite