Tudose: Alegeri în septembrie? Poate-n capul vreunui Mickey Mouse reactivat de Anul chinezesc al Şobolanului de Metal

Tudose: Alegeri în septembrie? Poate-n capul vreunui Mickey Mouse reactivat de Anul chinezesc al Şobolanului de Metal

Mihai Tudose

Fostul premier Mihai Tudose a declarat că Guvernul Orban se pregătea, în februarie-martie, de alegeri anticipate, în loc să pregătească legislaţia şi măsurile împotriva pandemiei de coronavirus. Social-democratul a comentat şi desfăşurarea alegerilor locale pe 27 septembrie şi a spus, ironic, că alegerile în septembrie poate sunt „în capul vreunui Mickey Mouse reactivat de Anul chinezesc al Şobolanului de Metal”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Corabia-n derivă, cârmaciul dispărut. Iar marinarii în derută şi nişte piraţi dând târcoale. Cam aşa arată a 4-a cea mai afectată ţară din Europa de contaminările zilnice cu coronavirus din ultima perioadă. În loc să pregătească legislaţia şi măsurile anti-pandemie, Guvernul se pregătea, în februarie-martie, de alegeri anticipate. Acum, în loc să gestioneze o redeschidere ordonată a societăţii şi economiei, lasă loc sau chiar «implementează» un haos periculos”, a scris Mihai Tudose, miercuri, pe Facebook.

Fostul prim-ministru a adăugat că Guvernul Orban iar îşi face „socoteli electorale”.

„Şi îşi face iar socoteli electorale Pe seama iluziei sutelor de miliarde de euro pe care Bruxelles-ul ni-i îndeasă-n buzunare. Vise, taică Ludovic, vise frumoase... Din păcate, doar vise. Ţările UE ne închid uşa, una după alta. România a devenit focar de infecţie, după ce trecuse cu bine de primul impact al molimei. Alegeri în septembrie? Poate-n capul vreunui Mickey Mouse reactivat de Anul chinezesc al Şobolanului de Metal. Am ratat cu serenitate şi relaxarea. Coşmarul continuă...”, a completat Tudose.

Camera Deputaţilor dezbate, miercuri, în calitate de for decizional, proiectul de lege pentru stabilirea datei alegerilor locale pe 27 septembrie. Legea a trecut marţi de senatori, cu amendamente.

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a anunţat, marţi, după adoptarea de către Senat a proiectului privind stabilirea datei alegerilor locale la 27 septembrie, că în 2 august trebuie constituit Biroul Electoral Central. Candidaturile pot fi depuse până pe 18 august, iar campania electorală începe pe 28 august.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările