Băsescu: „Se apropie vremea unei femei la Preşedinţia României“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflat la o dezbatere cu femei de carieră, preşedintele Traian Băsescu s-a situat de partea femeilor politician de carieră, spunând că ar fi bucuros să susţină o femeie la Preşedinţie sau în fruntea Executivului. Elena Udrea, Sulfina Barbu şi Anca Boagiu sunt printre preferatele preşedintelui.


În legătură cu un posibil candidat femeie la cârmuirea ţării, Traian Băsescu a declarat că „ar fi bucuros să susţină o femeie la Preşedinţie sau la funcţia de prim-ministru“. „Eu cred că se apropie vremea unei candidaturi a unei femei la Preşedinţia României", a precizat Băsescu.

„Un politician serios şi modern este Udrea, care, sigur a fost un pariu câştigat, pentru că a fost şi urmat de foarte mulţi politicieni şi partid“, a afirmat Traian Băsescu, în cadrul unei conferinţe la care a participat alături de femei de carieră.

Traian Băsescu a spus că „femeile umanizează politica, reprezentând un câştig în domeniu“. Poziţionat ca un susţinător al sexului frumos în cadrul unei dezbateri cu femei de afaceri, preşedintele a afirmat despre femei că „sunt mult mai cinstite şi mai loiale decât bărbaţii în politică.“

Printre exemplele prezentate de Băsescu, nu a lipsit nici Sulfina Barbu şi Anca Boagiu, pe care le consideră „politicieni serioşi“.

Potrivit lui Băsescu, femeile elegante, care arată bine şi care au şi pregătire, au atras presa, iar în politică, activează femei care se situează în primii 20 de politicieni.
 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite