Alegeri prezidenţiale 2014 de pe internet - #Alegeri2014, locul unde afli totul despre noul preşedinte al României

Alegeri prezidenţiale 2014 de pe internet - #Alegeri2014, locul unde afli totul despre noul preşedinte al României

Alegerile prezidenţiale 2014 au loc nu numai la urnele de vot, nu numai pe adevarul.ro, ci şi pe Twitter. Am creat un cont special pentru alegeri prezidenţiale 2014, numit @Alege2014, dar puteţi urmări discuţia generală pe hashtag-ul #Alegeri2014.

Dacă nu sunteţi mulţumiţi să fiţi informaţi dintr-o singură sursă şi nu vreţi să vă bazaţi doar pe părerile singulare ale unora, avem o alternativă pentru voi, care devine şi loc de discuţie. 

Pentru a afla totul despre alegerile prezidenţiale din noiembrie 2014, detaliile din biografiile candidaţilor şi pentru a descoperi cu cine să votaţi, puteţi intra pe alegepresedintele.adevarul.ro. De asemenea, profilul nostru de Facebook e un loc de informare. 

Ca să urmăriţi cele mai noi actualizări despre candidaţi, puteţi citi totul pe @Alege2014, contul nostru special de Twitter unde actualizăm în timp real informaţiile din timpul campaniei electorale şi din ziua votului. 

De asemenea, pentru că nu vrem să vă limitaţi la o singură sursă de informare, urmăriţi hashtag-ul #Alegeri2014 pe Twitter. Dacă îl folosiţi, veţi fi parte a discuţiei, iar opiniile voastre pot ajunge pe adevarul.ro în cadrul articolelor despre părerea oamenilor de pe internet. #Alegeri2014 poate fi urmărit după ce vă faceţi un cont pe Twitter sau în acest articol, în cadrul widget-ului de mai jos. 

Discuţiile de pe #Alegeri2014 sunt disponibile tuturor, atât pe desktop, cât şi pe mobil. Dacă vreţi să postaţi ceva, apăsaţi doar pe Tweet #Alegeri2014 şi hashtagul va fi pus automat în mesajul vostru de 140 de caractere de pe Twitter.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările