LIVE VIDEO A cincea zi a Festivalului „George Enescu”. Orchestre de Paris şi dirijorul Paavo Jarvi, în direct pe adevarul.ro

LIVE VIDEO A cincea zi a Festivalului „George Enescu”. Orchestre de Paris şi dirijorul Paavo Jarvi, în direct pe adevarul.ro

Paavo Jarvi

În această seară, puteţi urmări live pe adevarul.ro spectacolul oferit în cadrul programului „Orchestre de Paris”, al cărui dirijor este Paavo Jarvi, în cea de-a cincea zi a Festivalului „George Enescu“.

Pe întreaga perioadă a Festivalului (1-28 septembrie), concertele şi evenimentele vor fi transmise în direct pe adevarul.ro, fiind preluate de la posturile Televiziunii Române (TVR1, TVR2, TVR+ şi TVR HD).

De asemenea, studioul „Adevărul Live“ va fi amplasat pe 14 septembrie, în Piaţa Festivalului. Pe lângă tradiţionalele emisiuni transmise zilnic la 11.00 şi 15.00, pe adevarul.ro vom avea o serie de transmisii live după cele mai importante concerte, interviuri cu muzicienii şi cu artiştii plastici din cadrul Bienalei de Artă Contemporană a Festivalului.

PROGRAM Ora 19.30

Seria "Mari orchestre ale lumii"
Sala Mare a Palatului
ORCHESTRE DE PARIS
Dirijor: PAAVO JÄRVI 
Program:
H. Berlioz - Uvertura la "Le Corsaire" H 101 - durata aprox. 9 min.
B. Britten - Concertul pentru vioară şi orchestră în re minor op. 15 - durata aprox. 30 min.
Solist: VILDE FRANG - vioară
C. Saint-Saëns - Simfonia nr. 3 cu orgă în do minor op. 78  - durata aprox. 35 min.
Solist: THIERRY ESCAICH - orgă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: