Mircea Badea, în război cu motocicliştii. El îi înjură, ei îl bruiază

Mircea Badea, în război cu motocicliştii. El îi înjură, ei îl bruiază

Mircea Badea a jignit mai mulţi motociclişti care au trecut prin faţa postului Antena 3

Războiul dintre Mircea Badea, realizatorul emisiunii „În gura presei“, şi motocicliştii bucureşteni continuă. Peste 50 de şoferi pe două roţi i-au bruiat, miercuri seara, emisiunea lui Badea, turând motoarele şi claxonând mai multe zeci de minute în faţa sediului postului de televiziune Antena 3.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reacţia zgomotoasă a pasionaţilor de motoare a venit după ce mai multe seri la rând realizatorul i-a jignit pe toţi motocicliştii care au trecut prin faţa postului de televiziune unde acesta lucrează. „Îmi bârâie unul cu motorul în cap. Dacă lipsesc eu un pic până îl rezolv eu pe cretinul ăsta...“, ameninţa Mircea Badea la Antena 3 într-una dintre serile trecute. 

Gesturi obscene în direct
 
Comportamentul agresiv a continuat şi în serile următoare. Badea a făcut gesturi obscene, chiar în timpul emisiunii, şoferilor pe două roţi care tranzitau zona. Mai mult, la un moment dat, realizatorul a ameninţat cu o bară metalică un motociclist care trecea pe şosea prin faţa postului de televiziune. 
 
Astfel că, miercuri seară, a venit replica zgomotoşilor care s-au plimbat vreme de câteva zeci de minute prin faţa televiziunii turând motoarele şi claxonând. Păzit de circa 10 oameni de la firma de pază a trustului, Mircea Badea a realizat emisiunea vizibil iritat, în acelaşi loc, adică în faţa sediului Antena 3. 
 
„Eu nu am avut niciodată intenţia de a-i bruia emisiunea. E o zonă des tranzitată de motocicliştii din Bucureşti. Însă reacţiile pe care le-a avut au depăşit limitele bunului simţ şi am decis să ne plimbăm puţin mai mult în seara aceasta“, a declarat unul dintre pasionaţii vehiculelor pe două roţi. 
 
În aceeaşi seară, prin zonă s-a aflat şi Raul Gheba, membru al trupei de umor Sectorul 7. Întrebat de un reporter Antena 3 ce face acolo, el a pretins că a fost trimis de Traian Băsescu. „Reporter: De ce aţi venit aici? Raul Gheba: Eu am fost plătit de Traian Băsescu. Da, mi-a dat o sută de lei aseară, i-am luat un suc şi dup-aia de banii ăia mi-a zis, de banii ăştia, vezi, te duci şi tu la Antena 3 (...) Reporter: Şi-o să vorbeşti cu Mircea Badea? Raul Gheba: Nu ştiu, dacă vrea să vorbească, eu nu ţin, n-am venit să deranjez sau ceva, dar, na, m-a trimis Băsescu, ce era să fac, să-i zic nu lui Băsescu?“
 
 
Reacţia lui Mircea Badea la protestul motocicliştilor 
 
 
Clipul în care comediantul Raul Gheba a declarat că a fost „plătit cu 100 de lei de Traian Băsescu“ pentru a boicota emisiunea lui Mircea Badea a devenit viral pe internet. Artist de stand-up comedy şi jurnalist, Gheba a vorbit într-un interviu pentru „Adevărul“ despre acest „protest“ şi spune că, pe viitor, nu are de gând „să se «bată» cu Mircea Badea“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: