VIDEO Migranţi ascunşi într-un camion condus de un bulgar, descoperiţi la Vama Giurgiu

VIDEO Migranţi ascunşi într-un camion condus de un bulgar, descoperiţi la Vama
Giurgiu

Migranţii erau ascunşi într-un tir FOTO Poliţia de Frontieră

Poliţiştii de frontieră de la Giurgiu au descoperit, sâmbătă dimineaţă, zece migranţi, între care doi copii şi patru femei, ascunşi într-un camion condus de un şofer bulgar.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cele zece persoane au susţinut că urmau să ajungă în Viena, unde ar fi trebuit îi dea şoferului 4.000 euro fiecare. Atât migranţii, nouă sirieni şi un irakian, cât şi şoferul urmează să fie predaţi Poliţiei de Frontieră Bulgare, potrivit News.ro.

Migranţii erau ascunşi într-un camion încărcat cu paleţi cu ambalaje de hârtie. Descoperirea a fost făcută sâmbătă, în jurul orei 04.00, când la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui tir, cetăţeanul bulgar Yosuf  H., de 37 de ani, care transporta paleţi cu ambalaje de hârtie din Bulgaria pentru Germania.

Şoferul le-a spus poliţiştilor români că nu avea cunoştinţă despre prezenţa persoanelor în mijlocul de transport, afirmând că a preluat camionul după ce a fost încărcat şi sigilat, direct de la firma exportatoare.

Camionul, şoferul bulgar şi cei zece migranţi urmează să fie predaţi Poliţiei de Frontieră Bulgare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările