Mesajul RO-ALERT pentru locuitorii din zona Băneasa a Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sistemul RO-ALERT a trimis un mesaj de alertă celor aflaţi în zona incendiului din nordul Capitalei, aceştia fiind avertizaţi să evite zona dacă este posibil şi să ia măsuri de autoprotecţie şi adăpostire.

“Ocoliţi zona, eliberaţi căile de acces în zonă pentru a facilita accesul forţelor de intervenţie. Dacă sunteţi în apropiere, evacuaţi zona. Luaţi măsuri de adăpostire şi autoprotecţie. Accesaţi canalele media şi aplicaţiile din mediul online ale DSU şi IGSU pentru mai multe informaţii şi actualizări despre eveniment”, se arată în mesajul RO-ALERT trimis utilizatoruilor de telefoane mobile din zonă.

Imagine indisponibilă

Numărul autospecialelor de stingere a incendiilor aduse la faţa locului de pompierii militari a ajuns la 27. În plus, în zonă intervin şi patru autoscări, o autospecială de descarcerare şi trei salvări SMURD. Conform unor surse, incendiul afectează o suprafaţă de 10.000 de metri pătraţi.

Numărul pompierilor care intervin pentru stingerea incendiului depăşeşte 100. Nu s-a reuşit încă intrarea în clădirea cuprinsă de flăcări. 

Un puternic incendiu a izbucnit vineri în jurul orei 13.00 în zona de birouri din cartierul Pipera din Capitală. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite