Un incendiu puternic dintr-un apartament de pe Şoseaua Colentina, din Capitală, a fost stins. Mai multe persoane au devenit violente, trei dintre ele fiind duse la audieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
incendiu bucuresti

Un incendiu a izbucnit duminică, 20 decembrie, într-un apartament situat la etajul 6 al unui bloc de pe Şoseaua Colentina, din Capitală, fiind degajări mari de fum care au afectat şi apartamentele învecinate.

UPDATE  După stingerea incendiului, mai multe persoane au devenit violente, fiind necesară intervenţia poliţiei, dar şi a luptătorilor de la Serviciul Acţiuni Speciale. Trei dintre persoanele implicate au fost duse la audieri.

„Ulterior incendiului de pe Soseaua Colentina, a fost sesizat un conflict, mai multe persoane devenind violente. La faţa locului s-au deplasat echipaje ale Secţiei 7, precum şi luptători ai Serviciului Acţiuni Speciale“, anunţă Poliţia Capitalei.

Trei bărbaţi au fost duşi la poliţie pentru audieri.


Conform ISU Bucureşti - Ilfov, un incendiu s-a produs într-un apartament de la etajul 6 al unui bloc de pe Şoseaua Colentina 62, fiind degajări mari de fum în interiorul apartamentului ăi pe casa scării.

Până în acest moment nu sunt persoane rănite.

Concomitent cu stingerea incendiului sunt verificate şi apartamentele învecinate, în care a pătruns fum.

Incendiul a fost localizat, nu au fost identificate persoane in apartamentul afectat de incendiu. Sunt verificate în continuare etajele superioare.

La intervenţie participă opt autospeciale de stingere, trei ambulanţe SMURD, un echipaj de descarcerare, autoscară, precum şi forţe de la Detaşamentul Special de Salvatori.

incendiu bucuresti
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite