Explozie provocată de o butelie în comuna Chirnogi. O femeie rănită, preluată de elicopterul SMURD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au lichidat incendiul după aproape 2 ore de luptă cu focul FOTO Facebook/ISU Călăraşi
Pompierii au lichidat incendiul după aproape 2 ore de luptă cu focul FOTO Facebook/ISU Călăraşi

O explozie provocată de o butelie a făcut prăpăd în comuna Chirnogi. Proprietara locuinţei a fost rănită, fiind preluată de elicopterul SMURD ţi transportată la un spital din Capitală.

Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Olteniţa au acţiona sâmbătă cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, timp de o oră şi 40 de minute pentru lichidarea incendiului Conform primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului se pare că incendiul s-a produs în urma exploziei unei butelii, fiind afectate trei încăperi ale imobilului.

La sosirea echipajelor de stingere, incendiul se manifesta violent, cu flacără deschisă şi cu degajare de fum dens la nivelul a trei camere ale imobilului şi la acoperişul casei pe o suprafaţă de aproximativ 110 metri pătraţi, existând  risc de extindere a arderii şi la alte bunuri materiale aflata în imediata apropiere.

În urma incendiului, proprietara locuinţei, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a avut nevoie de îngrijiri, aceasta suferind arsuri la nivelul membrelor superioare şi inferioare. La faţa locului s-au deplasat: un echipaj de prim ajutor SMURD, un echipaj al Ambulanţei care au acordat îngrijiri victimei, iar ulterior s-a deplasat la incendiu şi un elicopter încadrat cu echipaj SMURD din Capitală. Elicopetrul SMURD a preluat persoana în stare de conştienţă şi a transportat-o la Spitalul Floreasca din Bucureşti.  

Pompierii militari au reuşit să lichideze incendiul în limitele găsite, fiind astfel salvate locuinţe, anexe şi bunuri materiale situate în imediata vecinătate.

Vă mai recomandăm şi:

Satul din inima munţilor, cu şosea nouă şi iluminat modern, unde oamenii înfruntă haitele de lupi VIDEO

Contorsionistul. Cine e Ionel Dancă, nume vehiculat pentru şefia Finanţelor: fost consilier de ministru PSD şi al lui Cioloş, actual şef al Cancelariei premierului

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite