Cazul Caracal. DIICOT anunţă că a descoperit noi fragmente osoase şi dinţi

Cazul Caracal. DIICOT anunţă că a descoperit noi fragmente osoase şi dinţi

Luiza Melencu FOTO Facebook

DIICOT a transmis marţi că în liziera de la marginea oraşului, acolo unde descoperiseră resturi umane, după cernerea cenuşei, au fost identificate şi alte fragmente osoase şi dinţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Astăzi, data de 06.08.2019, procurorii DIICOT – Structura centrală împreună cu poliţişti specializaţi din cadrul Poliţiei Române – delegaţi în cauză, au continuat percheziţia efectuată la domiciliul inculpatului  Dincă Gheorghe, precum şi cercetarea la faţa locului din data de 05.08.2019, în zona indicată de către inculpat, respectiv o lizieră situată pe traseul Călăraşi-Bucureşti.

În urma cercetării la faţa locului efectuate în cursul zilei de astăzi, la locul mai sus menţionat, după cernerea cenuşei, au fost identificate şi alte fragmente osoase şi dinţi.
Menţionăm că, medicii legişti aflaţi la faţa locului au concluzionat faptul că, resturile de fragmente osoase examinate sunt cu cea mai mare probabilitate de natură umană.

De asemenea, în cauză a avut loc audierea mai multor persoane şi s-a procedat la efectuarea percheziţiilor informatice asupra unor medii de stocare, la domiciliul inculpatului, acesta fiind asistat de către apărătorul din oficiu”, se arată în comunicatul DIICOT.

Marţi, anchetatorii au reluat cercetările la locuinţa lui Gheorghe Dincă din Caracal, fiind făcută o percheziţie informatică. În acelaşi timp, au loc căutări în pădurea unde luni au fost descoperite fragmente osoase şi cenuşă, într-un sac. Avocatul Tonel Pop a spus că percheziţia informatică are două etape: una a clonării datelor stocate în acele medii, iar apoi analiza propriu-zisă, adăugând că în prezent se clonează datele dintr-un laptop, trei telefoane şi un aparat foto.

Purtătorul de cuvânt al DIICOT, Mihaela Porime, declara, luni, că anchetatorii au găsit, în pădurea de lângă Caracal, fragmente osoase arse şi cenunşă, care erau într-un sac şi care vor fi analizate. Potrivit acesteia, Gheorghe Dincă susţine că a ucis-o pe Luiza Melencu în ziua răpirii şi că rămăşiţele îi aparţin acesteia.

Mărturia criminalului din Caracal despre Luiza: a violat-o timp de trei luni, a ucis-o la mijlocul lui iulie şi i-a aruncat cadavrul în Dunăre

Mama Luizei, fata din Caracal dispărută în aprilie: „Poliţiştii mi-au spus că e majoră, are 18 ani şi a plecat cu Făt-Frumos“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările