Ce le-a declarat Dincă anchetatorilor cu privire la Luiza: „Făcea aluzie să-i dau bani şi i-am oferit o partidă de sex, dar se prefăcea că nu vrea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Altarul amenajat în faţa proprietăţii lui Gheorghe Dincă din Caracal
Altarul amenajat în faţa proprietăţii lui Gheorghe Dincă din Caracal

Anchetatorii implicaţi în cercetarea cazului fetelor răpite la Caracal iau în calcul varianta ca Gheorghe Dincă să fi omorât şi alte femei în urmă cu mai mulţi ani. Principalul suspect le-a spus în timpul audierilor că era convins că cele două adolescente, Luiza şi Alexandra, ar fi fost prostituate şi că le-a oferit bani în schimbul serviciilor sexuale.

Gheoghe Dincă, suspectul de 66 ani arestat pentru crimă la Caracal, le-a spus anchetatorlor la audieri că era convins că cele două fete pe care le-a răpit se prostituează.

Surse din cadrul anchetei spun că bărbatul ura femeile în general, însă în special pe cele care-şi vindeau trupul. În ultimii ani, ar fi dezvoltat o obsesie: toate tinerele din ziua de azi sunt “curve”. Aşa ar fi crezut şi despre Luiza, dar şi despre Alexandra, atunci când le-a luat la ocazie cu maşina personală. Dincă le-ar fi spus ambelor fete că vrea să întreţină relaţii intime cu ele. Suspectul a declarat la audieri că ambelor le-a oferit bani. „Au zis că-s fete cuminţi, dar am fost sigur că nu e aşa”, le-ar fi spus Dincă anchetatorilor.

Despre Luiza, criminalul a povestit că, atunci când a luat-o la ocazie, era foarte vorbăreaţă. În mintea lui bolnavă, a interpretat tot ce i-a spus fata aşa cum a dorit. “Zicea că a vrut sa scoată bani de la bancomat, că-i trimisese maică-sa. Când a zis că n-a reuşit să scoată banii, am ştiut că făcea aluzie să-i dau eu. Şi i-am oferit o partidă de sex, dar se prefăcea ca nu vrea”, a mai declarat Dincă.

Suspectul a mai declarat că Alexandra i-a refuzat categoric avansurile sexuale: „I-am aruncat 50 de lei pe bancheta din spate. Dar zicea că nu vrea”, le-a mai spus Dincă anchetatorilor.

Anchetatorii nu exclud posibilitatea ca barbatul, cu ani în urmă, să fi ucis şi alte tinere care cu adevărat se prostituau. Până acum, Dincă, nu a recunoscut decât că le-a ucis pe Luiza şi Alexandra şi a susţinut că a fost un accident, că s-ar fi enervat, le-ar fi lovit puternic, acestea au căzut, s-au lovit şi şi-au pierdut viaţa.

Te-ar putea interesa şi:

Dincă susţine că a ucis-o pe Luiza cu un pumn şi i-a aruncat cadavrul în Dunăre. Anchetatorii au ridicat haine de lângă locul unde au căutat telefonul fetei

Momente de disperare în faţa casei lui Gheorghe Dincă. Bunicul Luizei a încercat să intre în curte: „Unde sunt nemernicii ăştia?“

Avocatul lui Gheorghe Dincă, detalii terifiante despre uciderea Alexandrei. „Din declaraţii a rezultat că el a pus-o în picioare în acel butoi“
 

SlatinaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite