Berbeceanu, după crima din Caracal: Ăia care au promovat incompetenţi în cele mai importante funcţii din stat au sărit primii să ceară demisii

Berbeceanu, după crima din Caracal: Ăia care au promovat incompetenţi în cele mai importante funcţii din stat au sărit primii să ceară demisii

Comisarul Traian Berbeceanu, fostul comandant al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate în Alba, atacă dur liderii politici ai statului român, într-un mesaj publicat pe Facebook, după crima abominabilă din Caracal.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Cei care au transformat ţara într-un paradis al infractorilor sunt acum zguduiţi de cât sunt infractorii de periculoşi. Cei care au hăcuit legislaţia penală în folosul infractorilor sunt acum revoltaţi tocmai de vulnerabilităţile legislative. Cei care au ridicat infracţiunea la rang de demnitate publică sunt acum oripilaţi de ferocitatea infractorilor.
Ăia care au promovat incompetenţi în cele mai importante funcţii din stat sunt cei care au sărit primii să ceară demisii.
Fix ăia sunt cei care ne vor cere încă o dată votul!
Marş mă de aici!“ scrie Traian Berbeceanu pe pagina sa de Facebook.

Alexandra Măceşanu, o fată de 15 ani din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, a dispărut miercuri, după ce a plecat spre municipiul Caracal cu o maşină "la ocazie".

Minora a sunat de trei ori la numărul de urgenţă 112, spunând că a fost sechestrată de un bărbat, însă autorităţile nu au reuşit să identifice locul în care se afla. Anchetatorii au început percheziţia domiciliară la locuinţa bărbatului de 66 de ani vineri dimineaţa, la circa 19 ore de la apelul fetei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: