Sectorul 1 are cea mai mare rată de incidenţă COVID-19. Ratele de infectare pe fiecare sector al Capitalei

Sectorul 1 are cea mai mare rată de incidenţă COVID-19. Ratele de infectare pe fiecare sector al Capitalei

Plămâni infecţie COVID-19 FOTO SHUTTERSTOCK

Sectorul 1 are cea mai mare rată de incidenţă COVID-19 din Bucureşti, de 3,98 la mie în ultimele 14 zile, potrivit informaţiilor publicate în premieră de Guvern pe portalul datelor deschise.

Ştiri pe aceeaşi temă

Începând de miercuri, trei sectoare sunt în scenariul roşu, cu o incidenţă de peste 3 la mie. Ratele de infectare din fiecare sector:
Sectorul 1 – 3,98
Sectorul 2 – 3,01
Sectorul 3 – 2,38
Sectorul 4 – 3,03
Sectorul 5 – 2,44
Sectorul 6 – 2,64
 
La nivel naţional, Bucureştiul este pe primul loc la numărul de infectări cu noul coronavirus. Judeţul Timiş este pe locul II, iar Braşov, pe locul III.  

În Bucureşti au fost înregistrate 643 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore, în acest moment aici totalul persoanelor infectate fiind de 131.525. 

În ceea ce priveşte coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, în scenariul roşu se află judeţul Timiş, cu cea mai mare rată de infectare, de 5,35 cazuri la mia de locuitori, urmat de judeţele Cluj, Braşov, Ilfov şi Maramureş.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările