UPDATE Femeie blocată într-o gură de aerisire. A intrat să salveze o pisică. Pompierii au reuşit să o salveze| VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: ISU
FOTO: ISU

O femeie a intrat într-o gaură de aerisire pentru a ajunge în subsolul unui bloc din Sectorul 5 al Capitalei. A vrut să salveze o pisică dar a rămas blocată. Pompierii au reuşit să o salveze şi spun că aceasta a fost consţientă pe întreaga durată a intervenţiei.

UPDATE Pompierii au spart în cele din urmă peretele de la subsolul blocului pentru a lărgi gura de aerisire.

Locatarii din respectivul bloc spun că ar fi vorba despre o persoană fără adăpost. Femeia are în jur de 60 de ani.

„În dimineaţa zilei de 27.12.2021, in jurul orei 10.30 , ISUBIF a fost solicitat sa intervină pentru scoaterea unei femei rămasă blocată într-un rost de dilataţie între doua scări de bloc. La fata locului s-au deplasat forţele de intervenţie ale Detaşamentului Special de Salvatori, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj de prim ajutor SMURD.

Cu ajutorul echipamentelor specifice, salvatorii au decupat o bucată de beton din peretele subsolului pentru a putea extrage victima,o femeie în vârstă de aproximativ 60 de ani. Pe durata intervenţiei, persoana a fost conştientă. După extragere, i-au fost acordate îngrijiri medicale şi a fost transportată, conştientă, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti de către echipajul SMURD”, se arată într-o informare a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

Ştire iniţială 

Pentru a salva o pisică din subsolul unui bloc situat în Sectorul 5, o femeie a ales să intre printr-o gaură de aerisire. doar că a rămas blocată. 

Vecinii au sunat la 112 , iar pompierii militari încearcă să o scoată cu ajutorul uleiului.

O femeie din Sectorul 5 al Bucureştiului a intrat azi-noapte în subsolul unui bloc pentru a salva o pisică care intrase acolo printr-o gură de aerisire. Însă femeia care a intrat prin spaţiul îngust nu a mai putut ieşi, relatează Digi24.

Vecinii, care spun că aceasta s-ar afla acolo de la ora 03:00, au sunat la 112. Au sosit trei maşini de pompieri, două de poliţie şi o ambulanţă.

Salvatorii au adus trei sticle de ulei pentru ungerea hainelor, ca femeia să poată să fie scoasă.

Vă recomandăm şi: 

Aglomeraţie pe fluxul de plecări la Aeroportul Henri Coandă. Pasagerilor li se recomandă să se prezinte cu cel puţin 3 ore înainte de zbor

Oana Gheorghiu: CGMB discută luni „o mare bătaie de joc, la suma modică de «doar» 2,4 milioane euro, pentru o instalaţie de oxigen la înşiruirea de containere de la Pipera”

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite